Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Simona Krainová (39) cestovala vlakom. Bála sa o bábätko!
Zdielať na
Showbiznis

Simona Krainová (39) cestovala vlakom. Bála sa o bábätko!

Modelka Simona Krajnová je uznávaná v práci, obletovaná mužmi i ženami, pohybujúca sa v luxusnej spoločnosti. Nám sa však podarilo to, čo by asi iba málo kto predpokladal. Zastihli sme ju na naozaj, na jej pomery, nezvyčajnom mieste. Cestovala totiž obyčajným vlakom v obyčajnom kupé.

Rozmaznaná, arogantná, s hviezdnymi maniermi. Tak to rozhodne nie je reč o modelke Simone Krainovej. Svoje pohodlie, v ktorom už roky žije, dokonca dokáže vymeniť za niečo také, ako je napríklad vlaková stanica.

Nešlo o žiadne fotenie či nakrúcanie reklamy. Simona skutočne docestovala z Prahy vlakom a svojho luxusného tátoša nechala doma. "Áno, pretože je to najbezpečnejšie pre môjho potomka. Ja som nechcela riskovať," vysvetlila vzápätí Simona.

Simona vôbec nie je fajnová a cestu vlakom si užíva omnoho častejšie, ako by ste si mysleli. "Som dievča z Moravy, za rodičmi takto často jazdievam," šokuje topmodelka. I takéto presúvanie sa modelky z miesta na miesto má podľa jej slov skôr výhody ako nevýhody. Niekoľko hodín v pohodlnom vozni totiž preklebetia s manažérom.

Neuniklo jej ani to, že si môže konečne užívať i pekný výhľad z okna. Simona jednoducho na cestu vlakom nedá dopustiť. "Veľmi som si to užívala. Nemala som so sebou svoje skákajúce dieťa a mohla som zase na chvíľku byť sama sebou a odpočívať," tvrdí Simona.

Pôrod je naplánovaný už o niekoľko týždňov, ale Simona Krainová má stále energiu na rozdávanie. "Už sa mi to zdá dlho. V Prahe bolo posledný mesiac veľmi teplo, takže som veľmi otrávená. Myslím si ale, že tie dve tehotenstvá mi stačia," hovorí Simona.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie