Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Talent tu bol odjakživa. Toto v prenosoch neuvidíte
Zdielať na
Showbiznis

Talent tu bol odjakživa. Toto v prenosoch neuvidíte

Takmer do roka a do dňa sa na televízne obrazovky vracia najúspešnejšia talentová šou všetkých čias. Talent tu bol odjakživa a tohtoroční súťažiaci dokážu, že tu ešte aj dlho bude! My sme pri hľadaní talentov samozrejme nesmeli chýbať! Nakuknite spolu s nami do zákulisia šou.

Dlhých osem dní a osem nocí trvalo nakrúcanie vystúpení súťažiacich. Dočkať sa svojich troch minút slávy na doskách Mahenovho divadla v Brne bolo nekonečné! No to čakanie rozhodne stálo za to. Zaregistrovať sa, nalepiť číslo, nájsť si miesto v čakačke a ... čakať a čakať a čakať. Taký bol údel stoviek súťažiacich, ktorí prišli bojovať o priazeň poroty.

Kým súťažiaci čakali, štáb mal plné ruky práce. Pripraviť scénu, nachystať rekvizity, skontrolovať svetlá zvuk. Drobností, ktoré bolo treba pripraviť bolo neúrekom. Najväčší problém súťažiacim, a po pravde aj  štábu, robili tropické horúčavy, ktoré v čase nakrúcania trápili celú Európu. V sále divadla bolo neuveriteľných 55 stupňov!

Každý deň sa začínal príchodom poroty. Lucka, Martin a Jaro si naplno užívali pozornosť súťažiacich, ktorí ich nadšene vítali pred vstupom do divadla. Chýbať samozrejme nesmeli ani dvaja sympatickí moderátori, Martin Pyco Rausch a Jakub Přachař. Rovnako ako predchádzajúce dva roky, aj teraz dodávali súťažiacim odvahu v zákulisí.

V čakačke tiež nebola nuda! Speváci sa spájali s muzikantami, tanečníci skúšali na balkóne svoje kreácie, chodbami sa ozýval spev i smiech. Deň čo deň sa na pódiu pred porotou a nekompromisným publikom vystriedali desiatky súťažiacich. Niektorí odchádzali smutní, s dvoma či troma krížikmi, iní s úsmevom na tvári a víziou úspechu vo Veľkom tresku. Ale to už je iný príbeh.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie