Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tom Cruise (50) a ženy. Partnerky mu vyberali scientológovia
Zdielať na
Showbiznis

Tom Cruise (50) a ženy. Partnerky mu vyberali scientológovia

Scientologická cirkev mala vyberať pre herca Toma Cruisa manželky. Podľa prestížneho magazínu Vanity fair scientológovia vybrali aj Katie Holmes, ktorá pred pár mesiacmi požiadala o rozvod. Ľudia okolo Toma Cruisa to však popierajú.

Advokát Toma Cruisa poprel informácie, že scientologická cirkev robila v minulosti výberové konanie na jeho novú partnerku. Podľa informácií Vanity Fair sa tak malo stať niekoľko rokov po jeho rozvode s herečkou Nicole Kidman. Podľa Berta Fieldsa sú tieto správy "dlhé, nudné a nepravdivé" a ide len o "prepracovanie únavných starých klamstiev z bulvárnych plátkov v supermarketoch". Podľa článku v októbrovom čísle Vanity Fair šlo o tajný projekt, ktorý viedla manželka scientologického lídra Shelly Miscaviage v roku 2004.

Mimoriadna korešpondentka prestížneho magazínu Maureen Orth napísala, že informácie má z viacerých zdrojov. Podľa nich herečku Katie Holmes, ktorá pred pár mesiacmi podala žiadosť o rozvod, vybrali Cruisovi ako najvhodnejšiu partnerku práve scientológovia. Tento scenár potvrdila aj herečka Nazanin Boniadi, ktorá bola tiež jednou z "vyvolených". Podľa jej slov Cruisa na ich prvom rande sprevádzali ľudia zo scientologickej cirkvi. Ich vzťah sa skončil už po pár mesiacoch v roku 2005.

"Neexistoval žiadny projekt, tajomstvo ani nič podobné, čo by malo za cieľ nájsť manželku akémukoľvek členovi cirkvi. Nikdy," uviedli zástupcovia scientologickej cirkvi v oficiálnom vyhlásení. Ďalej dodali, že magazín sa opieral o tvrdenia malej skupiny antiscientológov, ktorí sa len snažili zneužiť rozvod Toma Cruisa šírením nepravdivých a vymyslených bulvárnych príbehov.

Magazín Vanity Fair si však naďalej za článkom aj zdrojmi stojí a poprel, že by komukoľvek za informácie platil. Maureen Orth je dlhodobou a veľmi spoľahlivou spolupracovníčkou časopisu, v minulosti robila rozhovory s Vladimirom Putinom či Margaret Thatcher a pracovala na viacerých investigatívnych príspevkoch, napríklad o prípade sexuálneho obťažovania detí popovou hviezdou Michaelom Jacksonom.

Cruise začal s Holmes chodiť v apríli 2005 a už v júni ju na vrchole Eiffelovej veže v Paríži požiadal o ruku. Vzali sa 18. novembra 2006 v talianskom Bracciane. Dcéra Suri, ktorá je ich jediným dieťaťom, sa narodila 18. apríla 2006. Herec, ktorý má za sebou manželstvá s herečkami Mimi Rogers a Nicole Kidman, svoju lásku ku Katie Holmes niekoľkokrát verejne demonštroval v médiách. Koncom júna však Holmes potvrdila krach ich vyše päťročného manželstva. Dôvodom rozvodu, ktorý v súdnych dokumentoch uviedla Holmes, majú byť neprekonateľné rozdiely, no podľa medializovaných informácií je za krachom manželstva herečkin strach z vplyvu scientologickej cirkvi na Suri.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie