Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chuck Norris (72) zachraňuje Ameriku. Kritizuje Obamu
Zdielať na
Showbiznis

Chuck Norris (72) zachraňuje Ameriku. Kritizuje Obamu

O tom, že Chuck Norris vládne celému svetu niet pochýb. Koluje o ňom toľko vtipov, že by mohla vzniknúť kniha. tentokrát chce zachrániť Ameriku. Občanov Spojených štátov vyzýva, aby sa vo voľbách správne rozhodli. Kritizuje pri tom súčasného prezidenta Baracka Obamu.

"Viem, že máte radi svoju rodinu a slobodu, tak ako ja. A práve preto už nesmieme potichu sedieť alebo stáť bokom a pozerať sa, ako sa naša krajina rúti do socializmu alebo niečoho horšieho," apeluje na obyvateľov Spojených štátov amerických Chuck Norris. "Ja taktiež verím, že sme si nielen všetci istí tým, že máme volebné pravo, ale chceme si byť istí aj tým, že naše hlasy budú v primárnych a vypočuté," doplnila ho manželka Dianne. 

Súperom Baracka Obamu o pozíciu hlavy štátu bude massachussetský guvernér Mitt Romney. Ten si na konci mája definitívne zabezpečil nomináciu Republikánskej strany do novembrových volieb o amerického prezidenta.

Romney v primárnych voľbách prekročil hranicu počtu hlasov na kandidatúru. Jeho hlavní rivali z republikánskeho boja odstúpili už dávnejšie. "Ďakujem vám. Nech už pred nami stoja akékoľvek výzvy, neuspokojíme sa s ničím iným ako prinavrátením prosperity do Ameriky," uviedol v reakcii na víťazstvo prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Twitter.

Exguvernér štátu Massachusetts bol jediným kandidátom, ktorý v Texase viedol kampaň, a podľa amerických televíznych staníc Fox News, CNN a NBC mu dalo dôveru asi 71 percent voličov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie