Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
FOTOGALÉRIA. Princ Philip (91) ukázal, čo nosí pod kiltom
Zdielať na
Showbiznis

FOTOGALÉRIA. Princ Philip (91) ukázal, čo nosí pod kiltom

Počas športovej udalosti Highland Games v Škótskom Braemare sa manželovi britskej kráľovnej Alžbete prihodila malá nehoda. Princ ju niesol statočne. Odhalovanie intímnych partií má kráľovský rod hold v rodine.

Philip sprevádzal svoju manželku Alžbetu II. na Highland Games. Bolo to jeho prvé verejné vystúpenie po tom, čo bol hospitalizovaný v nemocnici kvôli infekcii močového mechúra. Princa ani táto skutočnosť neodradila od tradičného odevu Škótov - kiltu. Keď oduševnene sledoval program, nevšimol si, že má rozkročené nohy a diváci mu priamo videli jeho prirodzenie.

"Nebudeme sa k fotografiám vyjadrovať," povedal kráľovský hovorca. Kvôli ochoreniu sa nezúčastnil ani kráľovniného výročia. "Jeho pracovníci sa v tichosti pokúšajú obmedziť či zrušiť nasledovné verejné akcie, avšak princ sa tomu vyhýba. Dodržiava organizovaný denník," dodal jeden zo zamestnancov kráľovskej rodiny. Informoval o tom portál ShowbizSpy.com. 

Svoje "prednosti" ukázal aj princ Harry na súkromnej párty v Las Vegas. jeho nahé fotky rýchlosťou blesku obleteli celý svet.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie