Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Angelina Jolie (37). Jej dvojníčka znásilnila taxikára
Zdielať na
Showbiznis

Angelina Jolie (37). Jej dvojníčka znásilnila taxikára

Tridsaťročná rumunská modelka Luminita Perijoc, ktorú média pasujú za dvojníčku Angeliny Jolie, dostala chuť na mužov. Nasadla do taxíka a s nožom v ruke donútila k sexu šoféra. Keď už nevládal, pobodala ho.

Podľa britského denníka Daily Mail, rumunský taxikár tvrdí, že ho modelka bodla po tom, čo ju nechcel tretíkrát uspokojiť. Podľa Nicolu Stana 30-ročná dvojníčka Jolie ho nútila k pohlavnému styku a orálnemu sexu. 

Podľa polície za správanie Luminity Perijoc môžu lieky, ktoré mala nasadené, keď sa stal tento incident. "Je to hrozné. Ja som teraz miestna celebrita. Každý o mne hovorí," uviedol Stan. Kamaráti si z taxikára uťahujú, že odmietol hollywoodsku krásu. "Nechápu, prečo som ju odmietol. Ale nevedia, aký je to pocit, keď na vás vrieska pobláznená žena s nožom," cituje taxikára Daily Mail. 

Blízki priatelia modelky tvrdia, že je veľkou fanúšičkou populárnej americkej herečky Angeliny Jolie. Dokonca sa sama považuje za jej dvojníčku. Taxikár skončil v nemocnici s minimálne pol tuctom bodných rán.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie