Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Stratený gladiátor. Russella Crowa (48) zachraňovali na mori!
Zdielať na
Showbiznis

Stratený gladiátor. Russella Crowa (48) zachraňovali na mori!

Oscarový herec Russell Crowe, ktorého okrem iných preslávil film Gladiátor, si na vlastnej koži vyskúšal záchrannú akciu ako z filmu. So svojim kamarátom sa totiž pri kajakovaní stratil na mori neďaleko pobrežia newyorského Long Islandu.

Hercovi a jeho priateľovi museli pomáhať príslušníci americkej pobrežnej hliadky po tom, čo sa pri kajakovaní stratili na šírom mori. Po zotmení sa totiž nevedeli orientovať a radšej si zavolali pomoc. Záchranári ich našli 16 kilometrov od ich cieľa. Crowe poďakoval "chlapcom" z pobrežnej hliadky prostredníctvom odkazu na Twitteri. Herec tam zároveň uviedol, že sa spolu s kamarátom nestratili, vraj presne vedel, kde sú, pádlovali sme oproti vetru, utekali sme pred dňom.

Štyridsaťosemročný Crowe sa narodil v novozélandskom Wellingtone, no žije v Austrálii. Preslávil sa najmä vďaka historickej snímke Gladiátor Ridleyho Scotta, ktorá mu v roku 2001 vyniesla Oscara. Na svojom konte má aj ďalšie dve nominácie na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied za hlavné úlohy v snímkach Dymová clona (1999) a Čistá duša (2001).

V súčasnosti na Islande nakrúca adaptáciu biblického príbehu o Noemovej arche, ktorú režíruje jeden z najuznávanejších filmárov súčasnosti Darren Aronofsky. Crowe v nej stvárni hlavnú postavu Noema. Ešte predtým ho jeho fanúšikovia uvidia v akčnom filme The Man With The Iron Fists, v snímke o Supermanovi Man of Steel v réžii Zacka Snydera, v krimidráme Broken City a vo filmovom muzikáli Bedári režiséra Toma Hoopera, ktorý by mal mať na Slovensku premiéru 31. januára 2013.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie