Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Heidi Klum (39) údajne chodí so svojím bodyguardom
Zdielať na
Showbiznis

Heidi Klum (39) údajne chodí so svojím bodyguardom

Supermodelka Heidi Klum údajne chodí so svojím bodyguardom Martinom Kristenom. Hviezda pred pár mesiacmi podala žiadosť o rozvod so spevákom Sealom.

"Je to komplikované. Ich vzťah je ťažké definovať," prezradil magazínu People blízky priateľ modelky. "Je to pre ňu veľmi náročné obdobie. Blízky okruh jej ľudí sa neustále zmenšuje a on je pre ňu momentálne najbližší," dodal zdroj.

Tridsaťdeväťročnú modelku a Kristena, ktorý je jej osobným strážcom už štyri roky, vídavať v ostatnom období bok po boku v intímnejších situáciách čoraz častejšie. Napríklad, nedávno sa spoločne hrali na pláži s jej deťmi - osemročnou Leni, šesťročným Henrym, päťročným Johanom a dvojročnou Lou.

Klum sa za Seala vydala 10. mája 2005 na pláži v Mexiku. Porodila mu tri deti, najstaršia Leni je z predchádzajúceho vzťahu s niekdajším magnátom Formuly 1 Flaviom Briatorem. Dievčatko si však Seal počas ich manželstva adoptoval. Od svadby si dvojica každoročne obnovovala svoj manželský sľub, no ich vzťah to nezachránilo.

Modelka nemeckého pôvodu si nie je istá, či sa chce ešte niekedy v živote vydať. "Neviem, či sa ešte niekedy vydám. Aj keď som si užívala pocit, že som vydatá. Milovala som naše výročné rozprávkové svadby, ktoré boli vlastne veľkou rodinnou párty. No bohužiaľ, nejako to prestalo fungovať," uviedla.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie