Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lindsay Lohan (26) odolala žalobe, ďalší problém má však na krku
Zdielať na
Showbiznis

Lindsay Lohan (26) odolala žalobe, ďalší problém má však na krku

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan sa už nemusí obávať žaloby za krádež hotovosti a predmetov v celkovej hodnote 6400 dolárov (v prepočte približne 5100 eur) z domu jej kamaráta Sama Magida v Hollywood Hills. Po vypočúvaní losangeleská polícia prípad uzavrela so slovami, že nemá dostatok dôkazov.

Problémová hviezda a jej asistentka čelili podozreniam po súkromnom večierku, na ktorom sa 19. augusta zúčastnili, a po ktorom majiteľ domu nahlásil krádež. Podľa okresnej prokurátorky Sandi Gibbons zmizlo tritisíc dolárov (2400 eur), štvoro slnečných okuliarov, iPod a kľúče od dvoch áut a domu. "Lindsay je rada, že táto záležitosť sa vyriešila a môže sa sústrediť na pripravované projekty. Je smutné, že mnohé médiá na ňu okamžite namierili prstom a robili závery bez toho, aby mali k dispozícii všetky fakty," vyjadrila sa herečkina hovorkyňa.

Lohan má však ďalší problém. Manažér hotela Chauteau Marmont jej totiž poslal list, v ktorom jej oznámil, že keďže nevyrovnala účet za 47-dňový pobyt v hodnote vyše 46-tisíc dolárov (36700 eur), v hoteli je nevítaným hosťom. Portál TMZ.com získal aj podrobný rozpis jej výdavkov. Napríklad na minibar minula vyše 3100 dolárov (2470 eur), na cigarety takmer 700 dolárov (560 eur) a 4. júla v reštaurácii zaplatila takmer dvetisíc dolárov (1600 eur). Podľa informácií portálu TMZ.com si však myslela, že o účet sa postarajú producenti filmu Liz & Dick, v ktorom si zahrala, a list od manažéra ju šokoval.

Dvadsaťšesťročná Lindsay Lohan sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a porušovaním zákona. V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas si posedela aj za mrežami. Jej kariéra sa však opäť rozbieha, diváci ju uvidia napríklad v spomínanom televíznom filme Liz & Dick, kde stvárnila Elizabeth Taylor, či komédii Scary Movie 5.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie