Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Leto je vo finále. Jojkári sa s ním lúčili takto...
Zdielať na
Showbiznis

Leto je vo finále. Jojkári sa s ním lúčili takto...

Leto sa nezadržateľne blíži ku koncu. Každý z nás si vie predstaviť svoj originálny spôsob, ako mu povedať posledné zbohom v rámci tohtoročnej sezóny. Čo by ste povedali na to rozlúčiť sa s ním presne tým, čím malo začať? Čo to asi tak môže byť?

Predsa pohyb! Naši Jojkári sa zobrali z bratislavskej Koliby a namierili si to až na Domašu, kde sa rozlúčili so sezónou na priehrade veľmi originálne - volejbalovým turnajom. Východ Slovenska tak navštívila silná žensko-mužská zostava. Sila nášho tímu síce tkvela hlavne v znení "aj snaha sa cení", no dôležité je sa skvelo zabaviť, čo sa našim kolegom jednoznačne podarilo.

Moderátorské pulty a redakcie vymenili za horúci piesok. Najskôr sa im rozbiehalo ťažšie, no v druhej časti zápasu sa ich technika zlepšila o 150%!

Do akej miery sa najprv prejavilo športové, respektíve volejbalové nadanie Jojkárov, prezradili nielen ich výkony, ale aj odpoveď moderátora TV JOJ Jána Mečiara, samozrejme s úsmevom na perách: "... Počkajte, myslím že Danke, či... nie, nie, Stanke sa podarilo raz podať na druhú stranu". Podľa jeho slov je však on sám veľmi dobrým priateľom tohto športu. Na televíznej obrazovke s ním veľmi sympatizuje, hoci "naživo" ho hral asi pred 25 rokmi.

Je však potrebné uviesť na pravú mieru, že náš tím sa ešte formuje. Počas zápasu sa však objavilo niekoľko veľmi zaujímavých a úspešných momentov. Nemalou posilou bol aj Mečiar junior - Adam. Toho, ako nám prezradil, najviac oslovili naše sexi dievčatá...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie