Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Opitá Rezešová (35). Havarovala už na ceste do Maďarska!
Zdielať na
Showbiznis

Opitá Rezešová (35). Havarovala už na ceste do Maďarska!

Aktérka tragickej nehody na maďarskej diaľnici - Eva Varholíková Rezešová je už viac ako 24 hodín vo vyšetrovacej väzbe. Maďarská polícia potvrdila, že šoférovala pod vplyvom alkoholu a za neúmyselné zabitie môže dostať trest vo výške 5 až 10 rokov.

Dve sestry a ich muži sa v Maďarsku viezli v aute, do ktorého narazilo auto Evy Rezešovej-Varholíkovej. Bilancia je otrasná. Jedna žena a obaja muži zhoreli zaživa, jedna prežila s ťažkými zraneniami. Tento prípad zamestnáva maďarské médiá viac ako inokedy. O mladej žene hovoria predovšetkým ako o dcére bývalého slovenského ministra Alexandra Rezeša.

"To dievča z terénneho vozidla mi spočiatku pripadalo ako v šoku, no teraz viem, že bolo opité. Opierala sa o zvodidlá," tvrdí jeden zo svedkov. Vlnu hnevu vyvoláva najmä fakt, že maďarskej televízii RTL Klub sa podarilo nasnímať auto tesne po nehode. Bola v ňom fľaša vodky. 

Blízki príbuzní Evy Varholíkovej odmietajú stretnutia s novinármi, no jej matka zaslala stanovisko elektronickou poštou. "Je to veľké nešťastie a tragédia. S pokorou a výčitkami na celý život sa hlboko ospravedlňujeme rodinám pozostalých. Všetkých nás to veľmi mrzí. Moja dcéra je pripravená niesť plnú zodpovednosť za následky tejto tragédie," napísala.

Prípad opitej Košičanky, ktorá má na svedomí až tri ľudské životy naberá na obrátkach. Eva Varholíková mala túlavé topánky so svojím bavorákom aj po košických uličkách.

Ešte predtým než stihla vyraziť do Maďarska. Aj tu stihla spôsobiť malú dopravnú nehodu. To, kto nehodu v Košiciach spôsobil, sa majiteľ brány dozvedel až dnes. Stalo sa to pred domov jej bývalého partnera, ktorý na jej nevítanú nočnú návštevu nechcel reagovať. K tomu, či si už aj v minulosti sadla za volant pod vplyvom alkoholu, nechcel hovoriť.

Obe havarované autá boli odtiahnuté do policajného uzavretého priestoru a práve tu budú podrobené špecializovanej expertíze. Eva Varholíková aj naďalej ostáva v maďarskej policajnej cele.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie