Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Organizovaný chaos. Lucia Barmošová (29) a Pavol Michalka (30) na plátne
Zdielať na
Showbiznis

Organizovaný chaos. Lucia Barmošová (29) a Pavol Michalka (30) na plátne

Umelec, ktorého špecialitou je maľovanie filmových scén, nedávno navštívil aj televíziu JOJ. V spravodajskom štúdiu strávil niekoľko minút. A to pri jednom z najkomplikovanejších okamihov vysielania.

A zrejme sa mu to zdalo dosť akčné, pretože vytvoril obraz a dal mu veľavravný názov "Organizovaný chaos".

Televízia JOJ sa s divákmi podelila o jeden z kúzelných momentov živého vysielania - striedanie moderátorov KRIMI a hlavného spravodajstva. Práve táto napínavá situácia zaujala aj maliara Petra Lorenza. "Postavy pôsobia na obraze veľmi chaoticky, ale je tam poriadok," opisuje Lorenz.

"Musím súhlasiť s autorom, že vyzerá chaoticky, ale aj to má svoj systém," dodáva moderátor KRIMI Pavol Michalka.

"Mňa vždy lákalo stvárniť situáciu z filmu, tu je to ale trochu iné. V štúdiu sa totiž odohráva síce filmová situácia, ale oproti filmu dokonca v reálném čase, preto sa mi tá práca páčila," hovorí maliar.

Vytvorenie umeleckého diela trvalo vyše 70 hodín. "Ja som si myslel, že to bude jednoduchá práca, no potom som si uvedomil, že koľko je v tom štúdiu architektonických prvkov, detailov," povedal Lorenz. "Ono to nevyzerá, ale je to úzky priestor a občas tam zažijeme aj úsmevné situácie, že kadiaľ v tej rýchlosti," tvrdí moderátorka Novín Lucia Barmošová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie