Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Verešová bude pykať za príspevok na Instagrame. Naparili jej POKUTU!
Zdielať na
Móda

Verešová bude pykať za príspevok na Instagrame. Naparili jej POKUTU!

Instagram Andrey Verešovej je plný reklamy, o tom žiadna. Na profile často predáva prípravky, za ktoré dostala pravdepodobne slušne zaplatené. Odborníci na marketing to ale vidia celkom inak. Navyše za jednu z reklám, ktorú propagovala, mala dostať pokutu.

​Andrea nie je prvou ani poslednou, ktorá sa snaží "podojiť" populárnu sociálnu sieť, píše Expres.

​Niekedy sa však aj majster tesár utne. Modelka sa stala hviezdou školenia pre influencerov. Marketingoví manažéri z firiem uviedli, že nie je rozumné robiť reklamu napríklad na alkohol. "A keď sa už rozhodnete, určite to nerobte tak zle ako Verešová," pustili sa do modelky.

Nedá druhým spávať?

Pokračovali s tým, že ak sa už rozhodnete postovať fotky, netreba ich dorábať Photoshopom. "Všetkým budete iba na smiech," zaznelo na prednáške.

Samotná modelka si to ale nemyslí, tvrdí presný opak. "Smejem sa na tom, že nedám druhým spávať. Keby som to robila zle, asi by som nemala 315 tisíc sledujúcich, dosah okolo 100 tisíc denne a množstvo spokojných firiem, ktoré propagujem," reagovala.

"Myslím si, že len málokto dokáže lepšie spropagovať produkt alebo klieta ako ja. Nik sa doteraz nesťažoval," dodala.

Pozrite si archívnu reportáž:

​Andrea zrejme na tieto slová doplatí. Za nezákonnú reklamu, kde propagovala alkoholický nápoj ako liečivý, podľa Expresu dostala od živnostenského úradu nemalú pokutu.

Súvisiace články