Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Tentokrát to Meghan neprešlo! Harry si dupol a postavil sa PROTI jej vôli!
Zdielať na

Tentokrát to Meghan neprešlo! Harry si dupol a postavil sa PROTI jej vôli!

Archívna reportáž

Meghan je zjavne schopná všeličoho, Harry ale má hranice

Hoci dôvodom odchodu princa Harryho (38) a Meghan Markle (43) z kráľovského paláca v Británii mala byť ochrana súkromia ich rodiny, veľa z neho sami neskrývajú ani v Kalifornii. Meghan, ktorá mala byť hlavnou aktérkou ich odchodu, dokonca mala v úmysle zapojiť ich deti Lilibet (3) a Archieho (5) do nakrúcania jej projektu pre Netflix, ktorý sa spája s jej lifestylovou značkou. Proti tomu sa však rázne postavil Harry.

​Zrejme aj princ Harry chápe to, čo takmer všetci vidia, že jeho ambiciózna manželka Meghan túži byť neustále v centre pozornosti. Nedávno dokončila nakrúcanie svojho projektu pre Netflix, do ktorého chcela zapojiť aj ich dve malé deti, Archieho a Lilibet. Harry však zažil, čo život na očiach verejnosti urobil s jeho zosnulou matkou, princeznou Dianou, ale aj s ním, a preto nechce dopustiť, aby sa to dialo aj ich deťom.

"Harry a Meghan sa nie vždy zhodli na tom, do akej miery by mali svoje deti vystaviť médiám, ale v tomto prípade Harry jednoznačne vyhral," prezradil zdroj z blízkosti páru pre The Sun. Princ si dupol a presadil si svoje v tomto rodičovskom konflikte, aby ich deti zostali neviditeľné v projektoch a aj v akýchkoľvek iných verejných aktivitách, ktoré bude robiť Meghan či on. Aj Harry nedávno dokončil nakrúcanie série na tému konského póla pre Netflix a, samozrejme, sa toho ich deti nezúčastnili. Nezobrali ich ani na turné do Nigérie a Kolumbie, hoci by nepochybne zvýšili záujem verejnosti.

Deti ukazuje pár len vzácne:

Lilibet a Archie nefigurujú ani v novej iniciatíve Sussexovcov The Parents' Network pod hlavičkou spoločnosti Archewell. Je určená na pomoc rodičom, ktorí stratili deti, priamo či nepriamo, v dôsledku ich kontaktu s online sociálnymi sieťami. Práve na narodeniny Meghan spustili online kampaň No Child Lost to Social Media. Zároveň prebehlo aj ich stretnutie s rodičmi, ktorí už prešli takouto bolestnou skúsenosťou, rozhovor s Meghan na túto tému odvysielali aj v celoštátnej americkej televízii. Je vidieť, že tento pár už zrazu zaberá naplno, na budúci rok im totiž hrozí, že Netflix s nimi neobnoví zmluvu, ktorá bola podpísaná obomi stranami v roku 2020 na päť rokov a je zásadným zdrojom ich príjmu. No Harry má evidentne hranicu, ktorú by neprekročil za žiadne peniaze - ochranu vlastných detí.

Najčítanejšie