Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Šéfovia na zabitie..? Meghan a Harry prišli už o osemnásteho kľúčového zamestnanca!
Zdielať na

Šéfovia na zabitie..? Meghan a Harry prišli už o osemnásteho kľúčového zamestnanca!

Archívna reportáž

Na hlavu Meghan Markle (43) sa už počas jej života v britskom kráľovskom paláci valila kritika od jej vlastných zamestnancov pre jej údajné arogantné správanie. Dotýkalo sa to najmä žien, ktoré od nej mali odchádzať dokonca s plačom. Akosi to však nejde dokopy s jej navonok sladkými úsmevmi a hláseniu sa k boju za práva žien, slabších, detí a mladistvých. Ale zdá sa, že to u Sussexovcov dlho nevydrží nikto.

​Už počas detstva si vraj Meghan Markle podľa slov jej kamarátok zaumienila, že sa chce raz stať "kráľovnou sveta". Táto dcéra neznámych rodičov, Afroameričanky Dorie Ragland a filmárskeho technika Thomasa Marklea, robila všetko pre to, aby na seba upozornila a treba povedať, že mala veľké šťastie. Nielenže sa presadila ako herečka a dostala rolu v úspešnom seriáli Kravaťáci, ale skutočné terno prišlo, keď si získala srdce britského princa Harryho. Potvrdila tak známe, že šťastie praje pripraveným. No už ako členka britskej kráľovskej rodiny vraj ukázala maniere, na aké si netrúfli ani jej najvyšší členovia.

Po jej ostentatívnom odchode s princom Harrym za oceán verejne zaútočili aj na kráľovskú rodinu. Všetci jej podľa nej krivdili, len akosi zabudla na rovnaký meter aj pre seba. Za ostatných šesť rokov jej odišlo krátko po nástupe až 18 zamestnancov, z toho najmenej deväť už v USA, vrátane kľúčových zamestnancov jej a Harryho spoločnosti Archewell. Po dvoch rokoch ju v januári opustil Bennet Levine, ktorý pracoval na ich dokumente pre Netflix. Po roku a pol to vzdala aj prezidentka ich charitatívnej nadácie Mandana Dayani. Iba mesiac po odchode šéfky zvuku Rebeccy Sananes odišiel aj producent Ben Browning, nominant na Oscara.

Meghan rapídne klesla popularita po jej ohováraní kráľovskej rodiny:

​Najnovšie sa so Sussexovcami krátko pred ich cestou do Kolumbie rozlúčil iba po troch mesiacoch náčelník ich štábu Joshi Kettler. Na svoj post nastúpil týždeň pred májovou návštevou páru v Nigérii a sprevádzal aj princa Harryho do Londýna na 10. výročie Invictus Games. Kráľovských rebelov mal sprevádzať ich "ďalšou fázou" na ich ceste za slávou. Oficiálne návštevy krajín pod titulmi britských vojvodov sa však vôbec nepáčia kráľovskému dvoru. Kettlerovo rozhodnutie odísť od Sussexovcov malo byť "vzájomné", pretože si "nesadli". K odchodom ich zamestnancov informovaný zdroj pre People poznamenal: "Mnohí z nich predtým excelovali v práci pre náročných šéfov vo vysokovýkonných spoločnostiach a prostrediach." No ako sa zdá, u Sussexovcov to bolo predsa nad ich sily. Ak by sa nad vššličím dalo prižmúriť oko, v prípade častej fluktuácie zamestnancov je to obvykle nelichotvá vizitka ich zamestnávateľov.

Najčítanejšie