Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Sussexovci opäť poskytli rozhovor! Správanie Meghan voči Harrymu sa ale nedalo prehliadnuť!
Zdielať na

Sussexovci opäť poskytli rozhovor! Správanie Meghan voči Harrymu sa ale nedalo prehliadnuť!

Archívne video

Párik si vylieval srdce aj v dokumente Harry & Meghan

Kontroverznej dvojici Meghan Markle (43) a princovi Harrymu (38) rozhodne nemožno uprieť záujem o zapájanie sa do spoločenského diania. Intenzívne sa angažujú vo viacerých smeroch v sociálnej oblasti, prostredníctvom ich spoločnosti Archewell podporujú rôzne projekty. Zároveň sa snažia neustále objavovať v médiách, na čo si vraj potrpí najmä ambiciózna Meghan, ale medzi ľuďmi si tým veľa sympatií nezískava.

​Najnovšou iniciatívou Sussexovcov pod hlavičkou ich Archewellu je projekt The Parents' Network na pomoc rodičom, ktorí stratili deti priamo či nepriamo v dôsledku ich prítomnosti na sociálnych sieťach. Spustili ho v nedeľu, práve na Meghanine narodeniny, keď odvysielala CBS v relácii Sunday Morning záznam z ich stretnutia s rodičmi, ktorí už prešli touto bolestnou skúsenosťou. Moderátorka sa v rozhovore spýtala Meghan aj na jej vlastnú skúsenosť s myšlienkou na samovraždu pre online šikanu a hejty počas jej života v kráľovskom paláci. Otvorene o tom prehovorila už v marci 2021 počas rozhovoru s Oprah Winfrey.

Meghan v jej odpovedi vyzdvihla dôležitosť otvorenosti. "Keď ste prešli akoukoľvek úrovňou bolesti alebo traumy, verím, že súčasťou našej cesty za uzdravením, určite tej mojej, je to, že dokážeme byť skutočne otvorení," vysvetľovala, pričom si položila ruku na Harryho nohu. Odborníčka na reč tela Judi James sa pre The Mirror k tomu vyjadrila: "Keď natiahla ruku, aby držala Harryho nohu, akoby hľadala jeho oporu. On pritom sedí relatívne pokojne so sklonenou hlavou a s obavami sleduje jej tvár. Keď sa pozriete dolu na jeho prsty, tie sa chvejú, čo vyzerá ako úzkosť, keď Meghan opisuje, čo prekonala."

Názory ľudí neboli veľmi naklonené Meghan a ľudia to čítali inak. "Bolo to dojemné gesto, alebo gesto ovládania/preukázania vlastníctva ako vždy?" pýtal sa jeden sledovateľ. "Nie je to dojemné gesto, v skutočnosti je to známka kontroly nad ním, keď sa rozhodla, že ona je v rozhovore tá dôležitá," myslí si zas druhý. Podaktorí zas mali inú dilemu: "Táto reč tela je veľmi mimo, prečo ju neutešuje on, keď to bola jej trauma? Ani sa nehne. On by mal mať ruku na nej, nie naopak. To nedáva zmysel." No azda ešte o niečo viac, ako jej ruka na Harryho stehne, ľudí rozhodil spôsob, akým sa na princa pozerala, keď dostal slovo. Priam ani nemrkla, len ľadovým pohľadom uprene hľadela. Mnohí v tom videli kontrolu a akési varovanie, nech hovorí len to, čo Meghan očakáva. Na druhej strane, pri jej neobľúbenosti sa dá čakať, že ľudia budú hľadať každé gesto, za ktoré by ju mohli zhejtovať, ako na tom sú Sussexovci v skutočnosti vedia len oni dvaja.

Najčítanejšie