Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Budúci kráľ oslávil 11 rokov! Jeho mama nezaváhala a na svete je FOTKA, ktorá prezrádza mnoho!
Zdielať na

Budúci kráľ oslávil 11 rokov! Jeho mama nezaváhala a na svete je FOTKA, ktorá prezrádza mnoho!

Archívna reportáž

Ako je už v britskej kráľovskej rodine zvykom, ani k 11. narodeninám princa Georgea nechýbala na oficiálnej stránke Kensingtonského paláca, an na sociálnej sieti Walesovcov gratulácia s jeho novou fotografiou. Na nej vidieť elegantného malého princa Georgea v bielej košeli pod tmavým oblekom. Túto čiernobielu fotografiu urobila, narozdiel od vlaňajška, opäť jeho matka Catherine, a prezrádza mnoho.

​Pri oficiálnej narodeninovej fotografii princa Georgea, ktorý sa narodil 22. júla 2013, nechýbala gratulácia: "Princovi Georgeovi prajeme dnes veľmi šťastné 11. narodeniny!" Na rozdiel od vlaňajška, keď sa na neformálnej fotografii od fotografky Millie Pilkington usmieva od ucha k uchu sediac vonku na schodoch vo Windsore v kockovanej modrej košeli, má na tejto v čiernobielom prevedení na tvári len jemný úsmev a pôsobí omnoho dospelejšie. Je celkom jasné, že z neho bude veľký fešák. Začiatkom tohto mesiaca ho takto odfotila jeho mama.

George je najstarším dieťaťom princa Williama a princeznej z Walesu. Je druhý v nástupníckej línii na trón po svojom otcovi. Kráľovský pár má ešte dcéru Charlotte, ktorá v máji dovŕšila 9 rokov a šesťročného syna Louisa. George sa v poslednom čase dostáva čoraz častejšie na titulky magazínov. Týždeň pred jeho narodeninami sa zúčastnil s otcom finále majstrovstiev Európy vo futbale v Berlíne, predtým sa spolu s otcom aj sestrou stretli na koncerte počas Eras Tour v zákulisí s Taylor Swift. A spolu s rodičmi a súrodencami nechýbal ani na symbolickej oslave narodenín kráľa Karola III. - prehliadke Trooping the Color.

George sa vždy snaží správať dôstojne na rozdiel od malého výtržníka Louisa. Spolu so súrodencami navštevuje Lambrook School, súkromnú školu blízko ich rezidencie Adelaide Cottage vo Windsore. Tam by mal zotrvať do jeho trinástich rokov. Podľa kráľovskej komentátorky Victorie Murphy by mal potom nastúpiť na chlapčenskú internátnu školu Eton College. Tú navštevoval aj jeho otec princ William a strýko princ Harry. Ani tá nie je ďaleko od ich domova. Zdá sa, akoby aj jeho aktuálna narodeninová fotka mala vysielať signál, že chlapec už dozrieva a pripravuje sa na budúcu úlohu kráľa. Zároveň je z fotky zjavný aj nový prístup kráľovskej rodiny, pokiaľ ide o štýl a estetiku. Čiernobiela bola aj ich rodinná fotografia z Vianoc 2023 a treba uznať, že sú obe veľmi vydarené.

Najčítanejšie