Skoro jasno
12°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Meghan sa poriadne strápnila! Je dokázané, že TOTO jej tvrdenie bolo klamstvo!
Zdielať na

Meghan sa poriadne strápnila! Je dokázané, že TOTO jej tvrdenie bolo klamstvo!

Archívna reportáž

Kedysi miláčik Britov, princ Harry (38), si to svadbou s americkou herečkou Meghan Markle (42) pokazil u svojich rodákov na celej čiare. Jeho vystupovanie a správanie sa odvtedy značne zmenilo, po ich odchode z kráľovského paláca navyše spustili útoky na najvyšších členov monarchie. Postupne sa ukázalo, že nie vždy hovorili pravdu, ako lož sa ukázalo aj tvrdenie Meghan, že po príchode do kráľovského paláca jej zobrali pas, vodičský preukaz aj kľúče.

​Nie všetci považovali výber obľúbeného princa Harryho za šťastný. Pochybnosti voči Meghan mal vyjadriť aj jeho brat princ William. Napokon sa ale všetci v kráľovskej rodine na čele s kráľovnou Alžbetou II. podvolili jeho želaniu a vystrojili mu exkluzívnu svadbu so všetkými poctami. Meghan, ktorá vzišla z pomerne jednoduchých pomerov v LA, slávila svoj triumf, keď ju k oltáru viedol princ Charles namiesto jej otca, s ktorým sa rozkmotrila a vzťah stále neurovnali.

Ktovie, čo si predstavovala, že sa s jej životom stane po privydaní sa do kráľovskej rodiny. Podľa svedectva sa správala arogantne voči služobníctvu, niektorí od nej odchádzali s plačom, čo musela riešiť aj kráľovná. Konflikt mala mať aj s manželkou princa Williama Kate, ktorú dohnala údajne k slzám ešte pred svadbou. Napokon zrejme prispela k Harryho rozhodnutiu odísť z paláca a Británie, čím však prišli o svoje postavenie reprezentantov kráľovskej rodiny, aj o ďalšie výsady. A potom začali s útokmi na Harryho kráľovských príbuzných.

Ponosa na odobranie pasu zaznela v tejto škandalóznej talk show:

​Medzi argumentmi Meghan, ako bola diskriminovaná a obmedzovaná, zaznelo aj tvrdenie, že jej vraj vzali doklady. "Nemohla som len tak odísť. Nemohla. Keď som sa pripojila k tej rodine, bolo to naposledy, čo som videla svoj pas, vodičský preukaz, kľúče. Všetko sa muselo odovzdať. Už som nič z toho nevidela," zúfala si v talk show s Oprah Winfrey. No ako sa ukázalo, počas jej života v kráľovskom paláci absolvovala až 13 súkromných dovoleniek v zahraničí, píše The Sun. Kráľovská historička Margaret Holder uviedla: "Samozrejme, že kráľovská rodina chcela Meghanin pas chrániť. Ale je nemysliteľné, že ho nepoužila na jej súkromné cesty, ako jej baby shower v New Yorku, návštevy priateľov v Kanade, večierky v Amsterdame či výlet k jazeru Como s Georgem Clooneym." Potvrdilo sa, že lož má krátke nohy a táto bola až príliš ľahko overiteľná.

Najčítanejšie