Skoro jasno
26°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Dôvod, prečo sa neukazuje?! Boj princeznej Kate s rakovinou má trpké následky!
Zdielať na

Dôvod, prečo sa neukazuje?! Boj princeznej Kate s rakovinou má trpké následky!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo sa už kráľ Karol III. (75) po liečbe rakoviny zúčastňuje oficiálnych podujatí, pričom nešetrí úsmevmi a vyzerá skutočne dobre, o jeho neveste princeznej Catherine (41) kolujú protichodné správy. Jej manžel princ William len pred pár dňami prehlásil, že sa má dobre, ale z Kensingtonského paláca mali uniknúť celkom iné informácie. Údajne veľmi zle znáša liečbu chemoterapiou a jej následky.

​Odkedy sa v januári na oficiálnej stránke Kensingtonského paláca nečakane objavili počas dvoch hodín až dve oznámenia, týkajúce sa operácie kráľa Karola III. a princeznej Catherine, žije kráľovská rodina pod tlakom zvedavej verejnosti. V pomerne krátkom čase nato obaja priznali, že im zistili rakovinu a podrobujú sa liečbe. Nevedno však, o aký typ rakoviny u nich ide. Kráľ, ako sa zdá, je už z najhoršieho vonku a vyzerá spokojne, horšie to má byť s Catherine. Od marca, keď sa objavila vo videu so šokujúcou správou o jej zdravotnom stave, ju až doteraz nebolo vidieť ani počuť.

Po niekoľkotýždňovej odmlke si princ William začal plniť svoje povinnosti staršieho člena kráľovskej rodiny a jeho úsmevy a dobrá nálada akoby naznačovali, že je už Kate na tom lepšie. Dokonca aj on sám povedal počas jeho návštevy nemocnice na ostrove Scilly, že sa má dobre. O to čudnejšie vyznievajú celkom iné správy od nemenovaných zdrojov z Kensingtonského paláca. "Kate a William si za múrmi paláca prechádzajú peklom," uviedol jeden zdroj pre Today. Kate má trpieť silnou nevoľnosťou, únavou a ďalšími vedľajšími účinkami chemoterapie. Zo svojej aj tak ultra štíhlej postavy ešte viac chudne a zrejme prišla aj o vlasy. 

Priznanie Kate otriaslo celým svetom:

​Hovorca Kensingtonského paláca povedal: "Neočakáva sa, že by sa princezná vrátila k pracovným povinnostiam, dokým to nedovolí jej lekársky tím." Podľa zdrojov je Kate veľká bojovníčka a pred jej deťmi sa snaží pôsobiť vyrovnane a statočne. Potrebuje však pre seba veľa času na odpočinok a zotavenie. Veľkou oporou je jej manžel princ William, ktorý sa venuje ich deťom koľko sa len dá, ale už pokračuje vo vykonávaní svojich povinností pre kráľovskú rodinu. Ich fanúšikovia sa iste nevedia dočkať, keď sa už konečne opäť ukážu bok po boku. Snáď to už dlho nepotrvá.

Najčítanejšie