Jasno
21°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Rozvod v kráľovskej rodine! Koniec lásky po 14 rokoch!
Zdielať na

Rozvod v kráľovskej rodine! Koniec lásky po 14 rokoch!

Zdroj: Instagram/TB

Zdá sa, že v minulosti v kráľovských rodinách čosi takmer nevídané sa stalo dnes už pomaly štandardom - aj monarchovia sa rozvádzajú ako na bežiacom páse. Najnovšie grécky princ Nikolaos (45) a princezná Tatiana (43) oficiálne potvrdili správy o ich rozchode na webovej stránke bývalej kráľovskej rodiny Grécka. Zobrali sa pred štrnástimi rokmi za účasti viacerých popredných členov európskych kráľovských rodín. Žijú v Grécku, kde obaja mienia zostať aj po rozvode. Manželstvo bolo bezdetné.

​Princ Nikolaos je tretím dieťaťom kráľovnej Anny-Marie a posledného gréckeho kráľa. Na bohoslužbu na poctu života kráľa Konštantína II., princovho zosnulého otca, ho ešte vo februári sprevádzala jeho manželka princezná Tatiana. Ruka v ruke kráčali vedľa ďalších členov gréckej kráľovskej rodiny do kaplnky sv. Juraja vo Windsore. Ich rozchod je preto prekvapením. Vo vyhlásení na oficiálnej webovej stránke kráľovskej rodiny z 19. apríla stálo: "Princ Nikolaos a princezná Tatiana sa po štrnástich rokoch spoločného života rozhodli rozviazať svoje manželstvo."

Zo súkromnej kancelárie gréckej kráľovskej rodiny k tomu uviedli na vysvetlenie: "Obaja potvrdzujú náročnosť tohto rozhodnutia, hlbokú úctu a rešpekt, ktorý majú jeden k druhému, ale aj lásku, s ktorou kráčali celé tie roky. Rovnaké hodnoty úcty a porozumenia budú tvoriť základ ich vzťahu aj v budúcnosti, vzťah hlbokého a úprimného priateľstva. Naďalej budú žiť a budovať svoj život v Grécku, na mieste, ktoré obaja nazývajú domovom. Rodina ich bude vždy podporovať. Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie a za rešpektovanie ich súkromia počas tohto obdobia."

Pozrite si dokument o princeznej gréckej a dánskej:

V rovnaký deň, keď bol verejne oznámený ich rozchod, zdieľala princezná Tatiana svoju fotografiu z hory Lycabettus na svojom instagramovom profile a pridala k nej slová: "Ticho nad chaosom Atén – hory, more a mesto jedným dychom. V tom je kúzlo tohto mesta: jeho extrémy a hľadanie všetkého medzi tým." Dá sa z nich vycítiť, ako silno vo svoje duši prežíva rozchod s manželom, za ktorého sa vydala na ostrove Spetses v roku 2010 za účasti mnohých členov kráľovských rodín, vrátane Nikolaosovej tety kráľovnej Sofie zo Španielska. Tatiana, ktorá sa narodila vo Venezuele, sa po svadbe vzdala svoje práce manažérky akcií známej návrhárky Diany von Fürstenberg. Možno sa k tejto práci po rozvode opäť vráti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prince Nikolaos (@skylightchaser)

Najčítanejšie