Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Koniec nádejám! Meghan drsne rozhodla, mnohí to považujú za prejav bezcitnosti!
Zdielať na

Koniec nádejám! Meghan drsne rozhodla, mnohí to považujú za prejav bezcitnosti!

Archívna reportáž

Meghan sa prosto zasekla už pred časom

Odkedy sa dostala na verejnosť správa, že princ Harry (38) má 8. mája priletieť pri príležitosti desiateho výročia hier pre veteránov Invictus Games do Londýna, stalo sa to témou dňa. Rieši sa, či s ním príde aj Meghan a deti, ale aj či sa stretne s otcom kráľom Karolom III. a bratom princom Williamom s Catherine. Spoza oceána sa však šíria reči, že Meghan nemieni cestovať do Británie, čo je z pohľadu mnohých v tejto situácii prejav bezcitnosti.

​Ani po škandalóznych rozhovoroch Sussexovcov a ostrej kritike kráľovského paláca a rodiny, vraj nemá tento párik dvere k monarchii definitívne zabuchnuté. Po tom, čo v januári po operácii prostaty kráľa Karola III. lekári zistili, že má rakovinu a musí sa podrobiť liečbe, vyvstala otázka, kto ho zastúpi. Ujala sa toho najmä kráľovná Camilla aj princezná Anna. Princ William ako následník trónu má sám starosti s manželkou Kate, ktorej, žiaľ, tiež zistili po operácii rakovinu, a tak prišla na pretras aj možnosť, že sa spoza oceána vráti pomôcť princ Harry s manželkou Meghan a ich deťmi.

Zdá sa, že Harry by s tým problém nemal, dokonca sa mal údajne ponúknuť sám, keď nečakane priletel na krátku návštevu otca po oznámení, že má rakovinu. Jeho príchod do Londýna sa očakáva najbližšie 8. mája, aby predniesol jeho špeciálny prejav v Katedrále sv. Pavla na počesť desiateho výročia Invictus Game, ako ich zakladateľ. "Harry aj Meghan sú uvedení ako hostia a je naplánovaný prejav, ale stále je tu otáznik, či sa objaví Meghan. Jej meno bolo napísané ako TBC (bude potvrdené)," uviedli nemenované zdroje s tým, že bez Meghan rozhodne neprídu ani deti. K jej postoju sa vyjadrujú viacerí experti na kráľovskú rodinu a zväčša o možnosti, že priletí spolu s Harrym, veľmi pochybujú.

Doteraz na hry s Harrym chodila:

Jednou z nich je aj Marlene Koenig, ktorá dokonca rezolútne niečo také vylučila vo vyjadrení pre Mirror napriek tomu, že kráľ Karol III. je vážne chorý a vraj túži vidieť vnúčatká. "Meghan s celým kráľovstvom skončila," vyjadrila sa bez váhania. "Nemyslím si, že Meghan v skorom období navštívi Spojené kráľovstvo. Myslím, že s kráľovskou rodinou už skončila. Pokiaľ sa nebude jednať o niečo zásadnejšie, ako je pohreb. Ale život Harryho a Meghan je v USA," dodala na ujasnenie. Iní sa ale domnievajú, že sa Meghan s kráľovskou rodinou spájať potrebuje. Napokon, web Sussexovcov sa len tak hemží odkazmi na ich spojenie s kráľovskou rodinou. Ale ústupky zjavne robiť nemienia.

Najčítanejšie