Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Harryho divoká noc! Striptérka nezaváhala a oplatilo sa, zarobila na ňom desaťtisíce!
Zdielať na

Harryho divoká noc! Striptérka nezaváhala a oplatilo sa, zarobila na ňom desaťtisíce!

Archívna reportáž

Harry sa otvorenosti nebojí, snáď mu neprekáža ani dražba jeho treniek...

Ako sa ukazuje, ani po desiatich rokoch sa na návštevu princa Harryho (38) v Las Vegas nezabúda. Pričinila sa o to najmä bývalá striptérka a domina Carrie Royale (52), ktorá bola jednou z účastníčok divokej noci na jeho súkromnej párty v Las Vegas. Vtedy si Harry ešte rád užíval divokú zábavu, pri ktorej tiekol alkohol prúdom. Jeho až príliš uvoľnenú náladu zaznamenala Carrie tajne na mobil a ako suvenír si ukradla jeho čierne trenky.

​Aj keď sa hovorí, že čo sa stalo vo Vegas, zostane vo Vegas, v prípade princa Harryho to neplatí. Túto zásadu porušila prefíkaná bývalá striptérka Carrie Royale, ktorá sa na súkromnú divokú párty s princom Harrym dobre pripravila. Nenápadne ho nasnímala v chúlostivých situáciách a chcela to nedávno zverejniť na stránke OnlyFans. Očakávala veľký zárobok, ale zablokovali jej prístup, keď to prostoreko avizovala cez The Sun. "Tieto fotky verejnosť nikdy nevidela," uviedla 6. marca s nádejou, že tým priláka na jej profil tisíce zvedavcov. S fotkami jej to síce nevyšlo, ale zato sa jej podarilo vydražiť Harryho čierne spodky.

Mal si ich vyzliecť pri hre strip pool, ako bolo vidieť na už kedysi zverejnenej fotke s jeho holým zadkom. Vďaka vydraženým trenkám, ktoré mal predtým údajne na sebe, sa dostala Carrie Royale na titulky bulváru, ktorému poskytla rozhovor. Podľa Sky News spodky vydražil majiteľ striptízového klubu v San Diegu Dino Palmiotto za 250 tisíc dolárov s úmyslom tam urobiť "svätyňu" princa, aby pritiahol návštevníkov. Harryho spodky ale Carrie predtým vystavila na výstave erotických pomôcok v Múzeu erotického dedičstva v Las Vegas a iste jej to tiež niečo vynieslo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carrie Royale (@carrieroyale)

Majiteľ múzea Harry Mohney sa vo vyhlásení pochválil: "Sme takí hrdí, že máme vystavenú spodnú bielizeň, v ktorej sa nachádzali korunovačné klenoty kráľovskej rodiny." Carrie Royale, vlastným menom Carrie Reichert, teraz vedie v Las Vegas televíznu produkčnú spoločnosť. Veľmi ju vraj nahnevalo, že ju Harry nespomenul v jeho biografii Spare a nazvala ho "idiotom", ktorému manželka Meghan "vysala život". Položila sugestívnu otázku: "Harry bol tak bláznivý, miloval zábavu a bol spontánny. Kam sa to podelo?" Princ sa nielen podľa jej mienky zmenil, odkedy sa dal dokopy s Meghan. Rozhodne ale bude pre Carrie dôležitejšie, ako Harryho úsmev, to, že na ňom pekne zarobila...

Najčítanejšie