Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kate prvýkrát na verejnosti! Ľudia si všimli zvláštne detaily a majú jasno: Je to len dvojníčka!
Zdielať na

Kate prvýkrát na verejnosti! Ľudia si všimli zvláštne detaily a majú jasno: Je to len dvojníčka!

Archívna reportáž

Zdravotné problémy riešia súbežne kráľ, aj princezná Catherine

Dlhotrvajúce ticho okolo princeznej Catherine (41) začalo znepokojovať obyvateľov Británie napriek tomu, že z paláca už v januári po jej operácii oznámili návrat na verejnosť najskôr po Veľkej noci. Keď pred pár dňami zverejnili fotografiu, na ktorej ju vidno v aute s jej mamou, vyvolalo to veľký rozruch vo verejnosti. Mnohým sa uľavilo, že žije a je na tom lepšie, ale podaktorí rozpútali až neuveriteľnú konšpiráciu.

​Rehabilitácia po operácii princeznej Catherine ešte stále nie je na konci, ale jej fanúšikovia sa dožadujú aspoň nejakých správ o jej stave, keď sa už neukazuje na verejnosti. Šíria sa o všelijaké reči, dokonca že je v kóme, ba už ani nežije. Mnohých znepokojilo aj to, že sa minulý týždeň princ William na poslednú chvíľu stiahol z plánovaného podujatia. K odmlke Williamovej manželky sa vyjadril nemenovaný zdroj: "Vyznieva to vážne vzhľadom na to, koľko času to trvá. Ale je v skvelých rukách a doma má veľkú starostlivosť a podporu a je to fit mladá žena. Som si istý, že sa vráti." 

Na konšpirácie okolo manželky princ William nereaguje. Ako vyhlásili z paláca venuje sa povinnostiam a preto nemá čas sledovať sociálne siete. Fotografiu Kate v aute s mamou zverejnili v TMZ ako prví a komentovali ju, že "teraz vieme, že je nažive a v poriadku". Konšpirátori si už ale našli svoju verziu - vraj to nie je ona, ale jej dvojníčka. Na zväčšenej fotke nachádzajú na jej tvári rozdiely v detailoch, hoci ju tam vidieť pomerne rozmazane. Navyše jej zakrývajú oči tmavé okuliare. Najsilnejší argument hovorí, že chýba typická "šošovička" na brade, ale zneisťuje aj to, že sa tvár Kate javí byť opuchnutá.

Je až neuveriteľné sledovať, čo všetko sú ľudia schopní spochybniť, pričom ide o zjavne poriadne prefiltrovanú fotku:

V komentároch na sociálnych sieťach si kladú ľudia otázky typu: "Toto že je Kate? A pokiaľ áno, jej tvár sa veľmi zmenila, princezná má predsa oveľa chudšiu tvár, keď sa to porovná," či argumentujú, že to nie je ona, lebo "všetky jej materské znamienka akoby kúzlom zmizli". Portál TMZ je najznámejší americký "klebetník", v Spojenom kráľovstve rešpektujú výzvu paláca, aby princeznú nechali zotavovať v súkromí. Ako zdôraznil zdroj, "Kensingtonský palác to nekomentoval, lebo ide o zábery paparazzov, ktoré palác nepovolil." Na druhej strane, komentovať šialené konšpirácie skutočne palácu ani nenáleží.

Najčítanejšie