Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Prvá správa o princeznej Kate od jej januárovej operácie! Ukončí konšpiračné klebety?
Zdielať na

Prvá správa o princeznej Kate od jej januárovej operácie! Ukončí konšpiračné klebety?

Archívna reportáž

Po pomaly dvoch mesiacoch od operácie princeznej Catherine, ku ktorej palác nepodal žiadne bližšie informácie, okrem toho, že išlo o "plánovanú veľkú operáciu brucha", sa začali šíriť rôzne klebety a konšpirácie. Mnohí hovoria, že jej stav je vážny, další zas tvrdia, že je v pozadí aj manželská kríza. No najnovšia správa už zrejme tieto reči ukončí.

​Po dlhom mlčaní palác potvrdil, že Kate Middleton sa po operácii brucha zúčastní na prvej významnej kráľovskej udalosti. Štyridsaťdvaročná princezná z Walesu podstúpila v januári na londýnskej klinike chirurgický zákrok. Išlo pritom o rokvnakú nemocnicu, kde ošetrovali aj kráľa, keď sa podroboval liečbe zväčšenej prostaty. No kým informácie o jeho stave palác zverejnil, o princeznej mlčali.

Kensingtonský palác vtedy uviedol, že Kate sa pravdepodobne vráti k verejným povinnostiam až po Veľkej noci. Teraz vyšlo najavo, že to bude ešte značne neskôr, až 8. júna sa zúčastní najväčšej slávnosti, sprievodu Trooping of the Colour. No zároveň je to jasný signál, že Kate je v poriadku. 

Williamovi pribudli povinnosti nielen po Kate, ale aj v mene otca:

​Kate včera videli prvýkrát od jej pobytu v nemocnici. Princeznú v pondelok viezla jej 69-ročná mama Carole viezla v aute neďaleko Windsorského zámku. Na očiach mala slnečné okuliare a zdalo sa, že sa aj usmieva. Stalo sa tak po tom, čo sociálne médiá zaplavili konšpiračné teórie o mieste jej pobytu, keďže sa začali šíriť fámy o jej zdravotnom stave. Nepodložené fámy na internete sa rozšírili, keď princ William minulý týždeň nečakane odišiel zo spomienkového obradu, na ktorom mal predniesť svoj príhovor. Mnohí si to vysvetlili tým, že bežal za manželkou pre zdravotné komplikácie, to sa ale nepotvrdilo.

Pre ženu

Najčítanejšie