Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dve na jedného! Harryho riadi Meghan, TÝMTO mu poriadne zasiahne do života!
Zdielať na

Dve na jedného! Harryho riadi Meghan, TÝMTO mu poriadne zasiahne do života!

Archívna reportáž

Harryho kniha spôsobila v kráľovskej rodine pobúrenie

Odkedy sa princ Harry (38) dostal pod vplyv svojej manželky Meghan Markle (42), pozorní sledovatelia tohto páru zaznamenali zmenu v jeho správaní. Z kedysi navonok bezstarostného a večne usmiateho syna súčasného kráľa Karola III., sa stal údajne náladový a skrúšene pôsobiaci muž, čo u mnohých vyvoláva obavy. Znepokojuje ich aj zistenie, že odteraz bude Meghan v ešte väčšej "presile".

​Minulý rok to Sussexovci nemali ľahké. Za dokument Harry & Meghan a najmä Harryho memoáre Spare schytali riadnu kritiku kvôli ich neustálym útokom na britskú kráľovskú rodinu. Ich obľúbenosť u verejnosti neustále klesala. Prišli aj o lukratívnu zmluvu so Spotify a hoci si na zlepšenie imidžu najali PR agentúru, v časopise The Hollywood Reporter ich v decembri zaradili medzi lúzrov roka. Najmä Meghan začala horúčkovito hľadať nové príležitosti, kde by mohli zaujať verejnosť pozitívnym spôsobom. Zúčastnili sa viacerých charitatívnych akcií a Meghan údajne píše memoáre - či jej ale získajú sympatizantov je skutočne otázne.

Okrem toho vyvíja viaceré aktivity v LA a Hollywoode. Koncom roka sa Meghan vyjadrila, že sú s Harrym "veľmi nadšení" z toho, čo príde v roku 2024. A aby to všetko stíhali, prisťahovala sa k nim definitívne jej mama, Doria Ragland (67). Z LA, kde býva, jej totiž trvá cesta autom do Montecita tri hodiny, čo ju unavuje. Pomáha im s deťmi aj v domácnosti a pre Meghan je veľkou oporou. Kráľovská biografka Angela Levin povedala pre GB News, že obe sú teraz v presile voči princovi Harrymu. "Vzdal sa, kráča za nimi," myslí si a vraj nemá pocit, že robí niečo po svojom.

Dokument Harry a Meghan vyvolal poriadny rozruch:

"Nemá žiadnu moc. Nemáte pocit, že o niečom rozhoduje. Rozhodnutia pochádzajú od Meghan. Píše jeho prejavy, hovorí mu, čo má robiť. Tlačí ho sem a tam, postrkáva ho na rôzne miesta, ako by ste to robili s dieťaťom," pokračuje Levin v úvahách s tým, že možno Meghan o všetkom komunikuje s matkou. Daily Express sa ale odvoláva na nemenovaný zdroj, ktorý zas tvrdí, že Doria je oporou obom. "Harry oceňuje teplo a láskavosť, ktorú Doria prináša do rodiny. To sa mu od jeho rodiny nedostáva. Verí, že je dôležité, aby ich deti mali blízko k babičke," vyzdvihol úlohu Harryho svokry a táto verzia sa zdá byť skutočne viac pravdepodobná.

Najčítanejšie