Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Neuveriteľná podoba! Kate zdieľala fotku z detstva, je to úplná KÓPIA..!
Zdielať na

Neuveriteľná podoba! Kate zdieľala fotku z detstva, je to úplná KÓPIA..!

Archívna reportáž

Kate a William sa tešia obrovskej podpore verejnosti.

Tento rok v januári spustila princezná Catherine z Walesu (41) kampaň Shaping Us, v preklade niečo ako Formuje nás, aby zdôraznila dôležitosť prvých rokov života dieťaťa. V novembri sa uskutočnilo sympózium Shaping Us v Múzeu dizajnu v Kensingtone pod jej záštitou, a tak nie je veľkým prekvapením, že ani pred Vianocami sa nevyhla tejto téme, keď zdieľala svoju fotografiu z Vianoc z čias, keď mala sotva dva roky.

​K fotografii princeznej Catherine z detských liet, ktorú teraz zverejnila na oficiálnych stránkach rodiny Walesovcov, napísala: "Zdieľame niekoľko sviatočných spomienok na Vianoce, pretože #ShapingUs je o životnej dôležitosti našich prvých rokov a rolí, ktoré zohrali ľudia okolo nás pri formovaní zbytku našich životov." To, čo sa nedalo z fotografie malej Kate prehliadnuť, je neuveriteľná podoba s jej najmladším potomkom Louisom. Skutočne na prvý pohľad by azda človek povedal, že sa pozerá na malého princa. Na fotografii z roku 1983 sedí malá Kate pri vianočne vyzdobenom stole.

Jej priaznivci hneď reagovali v komentároch: "Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že Louis je presným obrazom svojej matky. Gén Middletonovcov je jasne viditeľný." "To je rozkošné, na tejto fotke vidno úplne jasne princa Louisa," skonštatoval ďalší. "Stavil by som dom na to, že je to Louis," zhodnotil ďalší prekvapený komentujúci. Princ Louis je miláčikom Britov pre jeho bezprostrednosť a šarm a už je celkom jasné, odkiaľ tie gény prišli.

Louis je veľký výmyselník, možno aj to má po mame:

Z paláca vyzývajú aj ostatných, aby v duchu kampane Shaping Us zdieľali pred Štedrým večerom na sociálnych sieťach svoje fotografie z ich prvých Vianoc. Počas víkendu, na úvod k slávnostnému vianočnému koncertu vo Westminsterskom opátstve, princezná Catherine uviedla: "Vianoce sú čas, keď sa stretávame a oslavujeme narodenie svätého dieťatka. Príchod každého bábätka je vzácny a významný čas, spája nás, aby sme uvažovali nad novými začiatkami a prináša nádej do budúcnosti. Počas našich najranejších interakcií, vzťahov a skúseností s tými, ktorí nás milujú, ešte predtým, ako sa narodíme, kladieme základy toho, na čom bude naša budúcnosť závisieť." Je jasné, že Kate svoje deti miluje nadovšetko a prijala by aj štvrté, no princ William už nechce ani počuť. Môže byť ale spokojná aj s tými pokladmi, ktoré má, napokon, aspoň v jednom prípade si porodila doslova kópiu.

Pre ženu

Najčítanejšie