Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
TOTO, že je budúci kráľ s rodinou? William a Kate poriadne prekvapili vianočným portrétom rodiny!
Zdielať na

TOTO, že je budúci kráľ s rodinou? William a Kate poriadne prekvapili vianočným portrétom rodiny!

Archívna reportáž

Budúci kráľa sa snaží približovať ľuďom

Počas druhého adventného víkendu sa prívrženci britskej kráľovskej rodiny opäť dočkali dokonalých vianočných portrétov s pozdravom. Najskôr zverejnil svoju fotku britský kráľovský pár a po nich tak urobil aj následník trónu, princ William spolu s rodinou. S touto tradíciou začali Walesovci v roku 2015 a vždy dbali na to, aby na fotografii, ktorú nafotili v exteriéri v prírode, vyzerali neformálne. Tento rok však urobili dve zásadné zmeny a mnohých tým prekvapili.

​V sobotu sa na oficiálnej stránke princa Williama a princeznej Catherine objavila ich očakávaná vianočná rodinná fotografia spolu s ich tromi deťmi, princom Georgeom (10), princeznou Charlotte (8) a princom Louisom (5). K fotografii napísali: "Naša rodinná vianočná pohľadnica na rok 2023." Pridali aj emotikony vianočného stromčeka a červené srdce. Rodinnú fotografiu mal urobiť londýnsky fotograf John Shinner ešte začiatkom tohto roku a vyjadril sa, že to bolo jedno z "najradostnejších a najpohodovejších fotení", aké zažil.

Kráľ a kráľovná si žiadne výstrelky nedovolili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Zatiaľ čo ich doterajšie vianočné pohľadnice boli zväčša plnofarebné a nafotené v prírode, táto je čiernobiela a fotená v ateliéri. Napriek na pohľad formálnej atmosfére je z nej ale cítiť pohodu. Stredobodom je princezná Charlotte, ktorá sedí v kresle, obklopená ostatnými členmi rodiny, ktorí stoja. V komentároch sa mnohí vyjadrili, že sa princeznička podobá na kráľovnú Alžbetu II. No isté je, že tá by sa nikdy neobliekla do toho, čo si na vianočnú fotku zvolila táto budúca kráľovská rodina.

Od skonu kráľovnej akoby sa Walesovci snažili byť ešte bližšie k bežným ľuďom:

Všetci majú svetlé košele a rifle, či už modré alebo čierne, čo je skutočne nevídaný kus odevu pre tento pár, a dočista premiérový na vianočnej pohľadnici. Vôbec sa netvária, že sú hneď po kráľovskom páre najvyššie postavenými Britmi a ľuďom je to veľmi sympatické. Čo sa týka farebnosti, čiernobiele fotografie boli doteraz typické skôr pre princa Harryho s Meghan, možno nie je len náhoda, že sa pre takýto výber teraz rozhodli aj Walesovci.

Pre ženu

Najčítanejšie