Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ďalší odchod z kráľovskej rodiny! Dal kráľ tomuto páru požehnanie odsťahovať sa na opačný koniec sveta?
Zdielať na

Ďalší odchod z kráľovskej rodiny! Dal kráľ tomuto páru požehnanie odsťahovať sa na opačný koniec sveta?

Zdroj: SITA

Aj keď sa iste mnohým zdá byť život na britskom kráľovskom dvore ako sen, nie všetci jeho príslušníci sa s tým celkom stotožňujú. Otvorene o tom prehovorili Sussexovci po ich "úteku", hoci tam bude azda aj iné pozadie. No rodina dcéry princeznej Anny, jej dcérea Zara Phillips s manželom Mikeom Tindallom, je ale o niečom inom.

​Minimálne zjavom rozhodne nezapadá bývalá ragbyová hviezda Mike Tindall do kráľovskej rodiny, kde sa priženil. Jeho manželkou sa stala dcéra princeznej Anny, Zara Phillips. Žiadne vznešené pózy sa od neho čakať nedajú, mnohí mu však vyčítajú, že využil všetky možnosti, ktoré mu poskytuje život na kráľovskom dvore ako príslušníka kráľovskej rodiny, v jeho biznise. So Zarou majú tri deti, po dvoch dcérach prišiel vlani na svet aj ich syn.

Bola to práve Zara, ktorá si športovca vyhliadla počas jej pobytu v Austrálli v roku 2003, keď sa tam konali majstrovstvá sveta v ragby, na ktorých sa hráč zúčastnil aj Mike Tindall. Dvojica na seba narazila v bare v Sydney, kam sa Zara počas jej presunov rozhodla zájsť, aby si mohla pozrieť semifinále majstrovstiev. Mike už vypadol zo zostavy hráčov, ale čakalo ho väčšie šťastie, keď tam stretol budúcu manželku. Po krátkom randení sa v roku 2011 stali manželmi.

Mike a Zara tvoria harmonický pár:

Tento kráľovský pár neraz priznal, že Austráliu vnímajú ako svoj druhý domov. "Austrálčania majú skvelý zmysel pre humor, radi žartujú, neberú sa príliš vážne... a o to mi ide," zveril sa Tindall pre The Weekly. "Už veľakrát sme si povedali, že keby sme nežili v Anglicku, žili by sme radi tam," dodal a spôsobil tým rozruch pri predstave, že by od kráľovskej rodiny odišiel ďalší významný pár. Mike na upokojenie ale vzápätí priznal, že je to nereálne vzhľadom na to, ako veľmi by boli vzdialení od rodiny, čo nechcú. Zaiste ale ostanú aj kvôli ďalším nesporným výhodám, o čom sa už ale nezmienil. No ktovie, možno na staré kolená predsa len sťahovanie zvážia.

Pre ženu

Najčítanejšie