Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Drsná vízia zainteresovaného znalca: Manželstvo Harryho a Meghan už dlho nevydrží!
Zdielať na

Drsná vízia zainteresovaného znalca: Manželstvo Harryho a Meghan už dlho nevydrží!

Archívna reportáž

Svadba Harryho a Meghan bola veľkolepá

Podľa bývalého redaktora Vanity Fair bude trvať manželstvo princa Harryho a Meghan Markle "skôr roky ako desaťročia". Kanaďan Graydon Carter si myslí, že Meghan išla po princovi s jasným cieľom. Od svojej honosnej kráľovskej svadby v roku 2018 sa pár vzdal funkcie pracujúcich členov kráľovskej rodiny, narodili sa im dve deti a presťahovali sa do Kalifornie. A zdá sa, že to nebol náhodný výber, najmä zo strany vojvodkyne.

​Graydon povedal pre Sunday Times natvrdo: "Trvanie manželstva by som meral skôr na roky ako na desaťročia. Myslím si, že chudáka Harryho namotala a získala, čo chcela: slávu, peniaze a titul. Jeho užitočnosť pre ňu sa každým dňom znižuje." Bývalý redaktor dodal, že si nemyslí, že by sa Meghan po odchode z populárneho televízneho seriálu Kravaťáci, kde hrala právničku Rachel Zane, vrátila k herectvu, no o popularite sníva. "Ak sa chystá seriál Skutočné paničky z Montecita, ona by sa do neho hodila," zhodnotil ironicky.

Meghan sa minulý mesiac vyjadrila: "Byť mamou je najdôležitejšia vec v celom mojom živote." A s láskyplným gestom smerom k princovi Harrymu dodala: "Okrem môjho manželstva s týmto tu." Pár spolu naposledy videli v sobotu na koncerte Katy Perry v Las Vegas a zdalo sa, že medzi nimi panuje idylka. No čo sa týka projektov, každý idú vlastným smerom, zdá sa. Meghan v apríli podpísala zmluvu s novou špičkovou hollywoodskou talentovou agentúrou, ktorá má vo svojom portfóliu hviezdy ako Eddie Murphy, Gwen Stefani a Liam Payne. Teraz sa špekuluje, že Meghan by mohla po vzore princa Harryho vydať vlastné memoáre a dá sa predpokladať, že tam budú uvedená aj poriadne výbušné informácie o kráľovskej rodine. 

V podstate jediná zaujímavá rola Meghan Markle bola v seriáli Kravaťáci:

Autor bestselleru Revenge (Pomsta) o Harrym a Meghan, Tom Bower, povedal pre The Times poriadne prekvapujúcu klebetu: "Naozaj sa zdá, že niečo pripravujú so svojím novým tímom. Nebol by som prekvapený, ak by sme od nich čoskoro počuli novinu." Meghan už skôr hovorila o tom, že chce s princom Harrym natočiť romantický film, pretože "veľa z toho, ako ja a môj manžel vnímame veci, je prostredníctvom nášho príbehu lásky". Rovnako sa šíria fámy, že Meghan prechádza v Hollywoode veľkým "rebrandingom", v rámci ktorého by vojvodkyňa mohla podpísať aj mega zmluvu so spoločnosťou Dior, ako nová tvrá tejto svetoznámej značky. Čím viac bude žať úspechu ako jednotlivkyňa, tým menej bude potrebovať Harryho, čo by nahrávalo myšlienke o skorom ukončení vzťahu.

Pre ženu

Najčítanejšie