Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pokrytectvo hrubého zrna! Sussexovci TÝMTO znechutili aj posledných fanúšikov!
Zdielať na

Pokrytectvo hrubého zrna! Sussexovci TÝMTO znechutili aj posledných fanúšikov!

Archívna reportáž

Ich newyorský megakonvoj je zrejme následkom ich nepríjemného posledného zážitku

Ak aj bola pravda, že manželská dvojica Sussexovcov, princ Harry (38) a Meghan (42), mala v prvej polovici roku manželskú krízu, rozhodne to tak už teraz nevyzerá. Keď ich zachytil jeden turista na malom, ale nádhernom karibskom ostrove Canouan, držali sa za ruky a pôsobili ako dve zamilované hrdličky. Na ostrov odleteli krátko potom, čo sa zúčastnili newyorského summitu ku Svetovému dňu duševného zdravia. Z ostrova potom odleteli súkromným lietadlom do Atlanty. Všetko by to mohlo vyzerať fajn, keby sa netvárili, ako veľkí ochrancovia prírody, pričom po sebe zanechávajú poriadnu ekologickú stopu.

​O živote, aký prežíva bývalá americká herečka Meghan Markle pri britskom princovi Harrym, sníva nejedna žena. Bývala s ním v kráľovskom paláci v Londýne, neskôr v ich vlastnej rezidencii Frogmore Cottage neďaleko zámku vo Windsore a teraz žijú spolu s ich deťmi už pár rokov vo veľkom sídle s rozsiahlou záhradou v kalifornskom Montecite vedľa mnohých celebrít. Precestovali spolu kus sveta, takmer vždy leteli súkromnými lietadlami a prevážali sa na veľkých drahých autách. Tak to bolo aj počas ich nedávnej účasti na newyorskom summite ku Dňu duševného zdravia. Mnohým eko aktivistom musel až rozum stáť z toho, že ich obrovský čierny SUV sprevádzal konvoj ďalších šesť rovnakých SUV s ochrankármi, ako nafotili aj z Daily Mail.

Za používanie SUV aj v ich súkromí v Kalifornii, ktoré majú nemalú spotrebu paliva, ale aj ich časté lety súkromnými lietadlami, boli už Sussexovci kritizovaní neraz. Paradoxom je ale to, že aj oni sa radi medzi ekologicky cítiacich rátajú. Je až na hlavu, že si nedokážu vstúpiť do svedomia v zmysle známeho porekadla vodu kážu, víno pijú. V septembri priletel princ Harry súkromným tryskáčom do Británie, aby sa zúčastnil na jednej akcii v Londýne dokonca len sám, odtiaľ odletel do nemeckého Düsseldorfu na otvorenie Invictus Game, kde za ním z LA priletela aj Meghan. Odtiaľ leteli spolu na pár dní na návštevu princeznej Eugénie a jej manžela do Portugalska a odtiaľ odleteli späť do LA.

Harry a Meghan lietajú neustále:

Samozrejme, že aj na newyorský summit leteli z Kalifornie súkromným lietadlom a hneď po návrate odleteli na pár dní na čarovný karibský ostrov multimilionárov, ktorý obľubuje aj DiCaprio či Clooneyovci, Canouan. Tam ich odfotil jeden turista, keď vychádzali z obchodu s gurmánskymi potravinami v jachtárskom klube v prístave Sandy Lane v Glossy Bay. Držali sa za ruky a hádzali po sebe žiarivé úsmevy. Dopriali si aj romantickú plavbu malou jachtou k okolitým ostrovčekom s malebnými zákutiami. O pár dní ich bolo vidieť už pri prílete ich súkromného lietadla v Atlante. Dôvod ich návštevy tohto amerického veľkomesta celkom jasný nie je. Keď sa vrátia domov, ktovie, kam zas poletia nabudúce. Zjavne sa už ani nesnažia naoko pôsobiť ekologicky, ako to chvíľu hrali spočiatku, keď dokonca sadli do bežnej aerolinky. A počet ich fanúšikov sa pre toto pokrytectvo, keď nutnosť ochrany prírody síce radi omieľajú, ale sami nejdú príkladom, ďalej klesá...

Pre ženu

Najčítanejšie