Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kráľ stanovil presný dátum! V TENTO deň dostane Harry šancu na urovnanie vzťahov!
Zdielať na

Kráľ stanovil presný dátum! V TENTO deň dostane Harry šancu na urovnanie vzťahov!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v britskej kráľovskej rodine je ešte stále nádej na zmiereniu s odpadlíkom, princom Harrym (38). Nech už sa stalo čokoľvek, čo kráľa Karola III. priviedlo k tomu, že je ochotný stretnúť sa s mladším synom, iste to mnohí privítajú. Nerobilo to dobré meno ani jednej strane barikád a odpúšťať patrí ku kráľovským gestám. K osobnému stretnutiu otca so synom by malo dôjsť rok po pohrebe kráľovnej Alžbety II. (†96), ktorá znamenala pre oboch veľmi veľa.

​Už zakrátko sa vyberie princ Harry spolu s manželkou Meghan na športové podujatie pre vojenských veteránov do nemeckého Düsseldorfu. Už vlani, keď sa hry konali v holandskom Haagu po dlhšej odmlke kvôli pandémii, sa Sussexovci prišli pozrieť na miesto budúceho konania a prijali ich tam s nadšením. Iste aj kvôli statusu britského princa a syna kráľa Karola III. je vhodné, aby Harry, ktorý je ich zakladateľom a patrónom, nestratil nič z lesku príslušníka britského kráľovského rodu a dal tak hrám patričnú dôležitosť. Oficiálne prijatie jeho kráľovským otcom na znak zmierenia tomu môže dopomôcť.

Po vyše troch rokoch od úteku vojvodov zo Sussexu z kráľovského dvora, je ich bilancia skôr záporná. Po uvedení dokumentu Harry & Meghan a princových memoárov Spare, kde nešetrili kritikou a dehonestáciou najvyšších členov kráľovskej rodiny, veľmi klesla ich popularita. Zmluvu s nimi pre "ničnerobenie" predčasne ukončila spoločnosť Spotify a zdá sa, že nie sú veľmi vítaní ani v hollywoodskej smotánke. Údajne dokonca uvažujú o návrate do Británie. 

Meghan si na korunováciu netrúfla:

​Zdroj z paláca uviedol, že Karol III. sa vráti z dovolenky v Balmorale v polovici septembra a 17. septembra by malo dôjsť k jeho stretnutiu s Harrym. Krátko predtým sa skončia Invictus Games v Düsseldorfe a spiatočnú cestu do Kalifornie majú Sussexovci absolvovať kvôli tomu cez Londýn. "Kráľ má začať 20. septembra oficiálnu návštevu Francúzska, takže má pár dní k dispozícii v Londýne, aby sa stretol so svojím synom. Zamestnanci sa počas nášho rozhovoru snažia doladiť detaily," uviedol zdroj pre OK! bez ďalších podrobností. Nevedno, či sa stretnú iba vo dvojici, ale v každom prípade to bude jasný signál o kráľovej ústretovosti voči "stratenému" synovi. Ten nemá inú cestu k znovuzískaniu kreditu, no zatiaľ si nikto netrúfa predpovedať, či Harry na stretnutie príde. 

Najčítanejšie