Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nová práca, nový imidž? Harry šokoval s o poznanie tmavšími a hustejšími vlasmi!
Zdielať na

Nová práca, nový imidž? Harry šokoval s o poznanie tmavšími a hustejšími vlasmi!

Archívna reportáž

Akonáhle sa rozhodol princ Harry (38) spolu s manželkou Meghan Markle (42) opustiť britský kráľovský dvor, začali sa zviditeľňovať. Najskôr zaútočili na britskú kráľovskú rodinu a obvinili ju z rasizmu v talk show Oprah Winfrey, neskôr nakrútili aj dokumentárny seriál s ďalšími pikantériami a vyšli aj Harryho memoáre. Téma kráľovskej rodiny im vydržala zhruba tri roky, ale je im už jasné, že musia začať s novými témami a aktivitami, ak si chcú udržať slávu.

​Celkom opačne, ako keď Sussexovci tvrdili, že odchádzajú z britského kráľovského dvora, aby mali pokoj a súkromie, sa to odvíjalo v USA, kde sa usadili. Zaujali dve veľké spoločnosti Neflix aj Spotify, s ktorými uzavreli veľmi lukratívne zmluvy a boli zjavne pripravení sa súkromia vzdať. Tohto roku v júni však s nimi Spotify zmluvu ukončil a hrozilo to aj od Netflixu, a tak sa viac upriamili na charitatívnu oblasť. Iba pre pár dňami sa Harry vrátil zo Singapuru, kde sa zúčastnil zápasu póla pre charitatívnu organizáciu, ktorú aj založil. Onedlho príde na Invictus Game do Düsseldorfu, športové hry pre vojnových veteránov, ako ich zakladateľ aj patrón.

Je známe, že princ Harry sa už roky angažuje v osvete na podporu duševného zdravia. V rámci svojej funkcie v projekte BetterUp, ktorý má za cieľ zvyšovať schopnosti jednotlivcov aj skupín presadiť sa v profesionálnej oblasti, je jedným z troch lídrov tímu dvadsiatky odborníkov, píše DailyMail. V jeho profile na BetterUp sa píše o všetkých jeho charitatívnych aktivitách, vrátane nadácie Archewell, ktorú založil spolu s manželkou Meghan. V rámci textu je zverejnená aj jeho fotografia, no práve tá spôsobila rozruch.

Harry a Meghan si veľa priaznivcov ich dokumentom nezískali:

​Princ Harry má totiž na fotke výrazne tmavšiu farbu vlasov a vyzerajú značne hustejšie, ako jeho pomaly miznúce "páperie". Ľudia za tým začali hľadať všeličo, od pomerne nezmyselných tvrdení, že sa chce viac podobať tmavej Meghan, až po názory, že si zrejme nechal vlasy implantovať. Odpoveď ale bude prozaickejšia - zrejme sa našiel proaktívny fotograf, ktorý svoje dielko upravil viac, ako bolo vhodné a uveriteľné. Aj na aktuálnych záberoch zo Singapuru totiž jasne vidno, že Harry má stále svetlo hrdzavé vlasy, ktoré sa pomaličky vzdávajú svojich pozícií.

Princ Harry a jeho tmavá hriva:

betterup.com

​Azda by sa viac mali ľudia zamerať skôr na to, čo všetko patrí do Harryho kompetencie v rámci projektu BetterUp. Z textu, kde sa predstavuje ako princ a vojvoda, humanitárny pracovník, vojenský veterán, zástanca duševného zdravia a ochranca životného prostredia, sa to celkom pochopiť nedá. Horšie je, že to nevie ani jeden z jeho kolegov, ktorý chce zostať v anonymite. Pre Daily Mail sa pokúsil objasniť, čo Harry v projekte reálne robí: "Z toho, čo vidím, by som povedal, že absolútne nič." Podľa oznámenia vo WSJ z marca 2021 sa stal výkonným riaditeľom startupu v Silicon Valley a bude sa venovať duševnému zdraviu a koučingu. BetterUp má kancelárie v San Franciscu, Austine, Washingtone, Londýne aj Amsterdame.

Zdielať na

Najčítanejšie