Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Podvodníci a lenivci! Sussexovci prišli o mnoho miliónový kšeft, človek zo zákulisia má jasno!
Zdielať na

Podvodníci a lenivci! Sussexovci prišli o mnoho miliónový kšeft, človek zo zákulisia má jasno!

Archívna reportáž

Pri podarenom páriku Sussexovcov už aj mnohí ich priaznivci vytriezveli z ilúzií. Dokonca aj manažér spoločnosti Spotify má vcelku jasno, o čom sú títo tzv. kráľovskí rebeli. Princ Harry bol kedysi jedným z najobľúbenejšch členov britskej kráľovskej rodiny, teraz je to už azda naopak. No kým si mysleli, že za oceánom ich čaká splnený sen, teraz dostali poriadnu ranu. Spoločnosť Spotify s nimi ukončila lukratívnu mnohomiliónovú zmluvu, svoj nákladný život v Kalifornii budú musieť zrejme obmedziť.

​Keď začali Sussexovci nový život v Kalifornii, mal veľké plány a spočiatku im vychádzali mnohí v ústrety, keď im ponúkali rôzne benefity, ba záujem o spoluprácu s nimi prejavili aj tie najväčšie spoločnosti ako Spotify či Netflix. Ich príbeh sa im zdal byť dostatočne zaujímavý na to, aby pritiahol mnohých ich sledovateľov. Počiatočný optimizmus sa však začal pomaly rozplývať, keď sa títo kráľovskí rebeli do práce veľmi nemali. Za dva roky nevyrobili pre Spotify za ich 10-miliónovú zmluvu takmer nič a veľmi slávne to nebolo ani s Netflixom, kde horko-ťažko vlani v decembri odvysielali dokument Harry&Meghan.

Jeden zo známych podcasterov na Spotify sa nechal počuť, že to tam s nimi rozhodne nemajú ľahké. "Sú to obyčajní podfukári. Raz sa opijem a všetko vám poviem," odvážil sa Billy Simon pomenovať kráľovský párik natvrdo v rozhovore pre Daily Mail"Môj hovor cez Zoom s Harrym je najlepšia historka, akú mám," aspoň niečo naznačil tento kreatívec zo Spotify, hlava inovatívnych podcastov. Po tom, ako princ pohorel v rámci nedávnej výpovede pred súdom v Londýne v spore s vydavateľstvom, stratil možno aj poslednú dôveru svojho otca, kráľa Karola III., ktorý to radšej nekomentuje.

Spotify stratil s Meghan a Harrym trpezlivosť a zrušil zmluvu na ich podcast, ktorý údajne nesplnil očakávania:

O Harrym si vytvoril Billy Simon veľmi nelichotivú mienku už minulý rok. "Niekto by ho mal vystreliť na Mesiac. Tento človek ma už tak unavuje. Iba  kňučí a nič z toho," nazval jeho nariekanie pravým menom. To, čo možno platí na jeho sentimentálne naladených priaznivcov, sa zdá byť Simonovi smiešne. V tvrdom biznise, kde sa dajú získať obrovské peniaze však treba aj tvrdo pracovať a snažiť sa. Tam jeho pseudoproblémy nikto vážne neberie. To, ako žil už od mala, keď mal všetko čo len chcel ako člen najvýznamnejšej monarchie na svete, je skutočne úplne iná káva a aj jeho nariekanie z mnohomiliónovej vily v Kalifornii nebudí veľký súcit. Teraz sa bude musieť obracať, lebo ak podobne nahnevajú aj Netflix, budú mať vážny problém.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie