Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
To je ale šok! Ozvala sa Harryho milenka, je od neho o 13 rokov staršia!
Zdielať na

To je ale šok! Ozvala sa Harryho milenka, je od neho o 13 rokov staršia!

Archívna reportáž

Harry sa ešte ako mladík navyvádzal skutočne všeličo. Rozhodne viac, ako jeho starší brat, hoci iste sa nedá povedať, žeby bol vyslovene problémový. No vždy si rád užíval a evidentne chcel vyskúšať všeličo - aj vzťah so staršou ženou.

​Kým princ Harry zakotvil v náručí Meghan Markle, vážnejší vzťah mal len Chelsy Davy, to ale neznamená, že nevystriedal viacero krásavíc na "jednu noc". Jedna z nich sa teraz ozvala a zdá sa, že to nebolo tak celkom na jednu noc. No čo je prekvapivejšie, nebola to žiadna mladučká slečna túžiaca po princovom srdci.

Hviezda americkej televíznej reality šou po prvýkrát prehovorila o svojom mesačnom romániku s princom Harrym. Nejde pritom o nič aktuálne, on mal len 21 rokov a Catherine Ommanney bola vtedy už 34-ročná matka dvoch detí. Sympatická blondínka sa rozhodla zveriť svetu, pretože neočakáva, že sa ich románik objaví v Harryho pripravovanej knihe Spare. A ona zjavne náhle pocítila túžbu podeliť sa o svoje tajomstvo. Napriek 13-ročnému vekovému rozdielu prežila v roku 2006 s princom "najkrajšie chvíle svojho života a dal jej najvášnivejší bozk, aký kedy mala".

Pre  The Sun povedala, že sa počas rande správali ako tínedžeri a vášnivo sa bozkávali - a dokonca pózovali aj na spoločnej fotografii vo vani. Tvrdí, že Harry sníval o obyčajnom živote. A mal vo zvyku cmúľať lízanky, čo ju viedlo k tomu, že mu dala prezývku "bábo". "Pochybujem, že budem v Harryho knihe, pretože 21-ročný princ nemôže mať vzťah s 34-ročnou matkou dvoch detí, to sa jednoducho nerobí," reálne zvažovala možnosť, že by sa aj ich príbeh objavil v Harryho knihe Náhradník, ktorá má vyjsť o necelé dva mesiace.

Catherine je aj po päťdesiatke stále veľmi mladistvá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Catherine Ommanney (@catommanney)

Catherine sa stretla s Harrym v máji 2006 v istom bare v Londýne. "Mal len 21 rokov, takže vzťah bol pre mňa to posledné, na čo som myslela. Ale keď okolo 23. hodiny začali všetci odchádzať, Harry ukázal na jeden z troch Range Roverov zaparkovaných vonku a povedal: 'Naskoč so mnou,' čo mi veľmi lichotilo," opísala prvé momenty s princom, s ktorým napokon aj odišla a v byte jeho priateľov strávili veselé chvíle, až kým nepovedala, že pôjde domov. "Vtedy ma zdvihol a držal ma pri stene. Dal mi ten najúžasnejší, najvášnivejší bozk, aký som kedy v živote zažila. Bola som úplne bez slov," hovorí dvakrát rozvedená Catherine. Ľutuje len to, že vzťah po pár stretnutiach skončil. "Dúfam, že je šťastný a konečne našiel trochu slobody, pretože to je niečo, čo vtedy zúfalo hľadal," uzavrel tému s nádejou, že sa o neho Meghan dobre stará, lebo je to "veľmi odvážny, charizmatický, neuveriteľne zábavný, inteligentný a milý človek".

Pre ženu

Najčítanejšie