Zatiahnuté
11°
Bratislava
František
4.10.2024
Drsný raper dojal svet, TAKTO sa svetu doteraz neukázal! Po správe od dcéry sa Eminem ROZPLAKAL!
Zdielať na

Drsný raper dojal svet, TAKTO sa svetu doteraz neukázal! Po správe od dcéry sa Eminem ROZPLAKAL!

Zdroj: youtube/screenshot

Navonok drsného rapera Eminema, vlastným menom Marshalla Bruce Mathersa (52), len tak hocičo nedojme. Celý život drží "pokrovú tvár" a nedáva najavo emócie. Celkom inak ale zareagoval, keď sa dozvedel novinu od jeho dcéry Hailie Jade (28). Prezradila mu, že sa stane prvýkrát starým otcom. Vo videu, ktoré zdieľal vo štvrtok k svojej piesni Temporary, vidieť Hailie, ako mu dáva modré tričko s nápisom Grandpa s číslom jedna a fotkou jej ultrazvuku. Nechýbalo objatie, ani slzy šťastia.

​V pohnutom živote Eminema, v ktorom bojoval so závisťou od drog aj s psychickými problémami, mu ako maják zasvietilo narodenie jeho dcérky Hailie Jade. Svojho času povedal: "Prinútila ma urobiť niečo so svojím životom, snažiť sa o 10 kvadriliónkrát viac ako predtým." Je hrdým otcom, za svoj najväčší úspech vraj považuje jej výchovu. Hailie si s ním už ako šesťročná zaspievala v hite My Dad's Gone Crazy. Vyštudovala psychológiu na Michigan State College a je známou influencerkou. Na jar sa vydala za svojho dlhoročného priateľa Evana McClintocka a so slávnym otcom si strihli aj spoločný tanec.

V novom videoklipe Eminema k piesni Temporary so zostrihom domácich videí vidno zábery zo svadby, aj iných momentov z detstva a priebehu života Hailie, kde sú spolu s otcom. Na jednom mieste videa vidieť, ako Jade dáva otcovi modré tričko s nápisom Grandpa a veľkou jednotkou na chrbte. V ruke pritom drží záber z ultrazvuku s jej bábom v brušku. Ako ho potom Eminem držal v ruke, dojalo ho to až tak, že prišli slzy a tým ukázal azda prvýkrát svetu aj svoju citlivú tvár. Vo svojom živote preberá novú rolu starého otca, čo pre neho evidentne znamená veľmi veľa. 

Eminem ukázal svoju ľudskosť a vrelú otcovskú lásku v jeho najnovšom klipe venovanom dcére:

Eminem jej venoval skladbu Temporary z jeho najnovšieho albumu The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce), aj so srdcervúcim odkazom. V jednej časti rapuje text o kruhu života: "Tak Hailie Jade, túto pieseň som napísal, aby som ti pomohol vyrovnať sa so životom, keď tu nebudem. Veľa ľudí sa ma pýta, či sa bojím smrti. Pravdou je, že si myslím, že to, čo ma najviac desí, je, že som ti nemohol povedať všetko, čo som chcel..." Na jeho slzy v novom videu k piesni prišlo veľa komentárov od jeho fanúšikov. V jednom stojí: "Vidieť plakať Eminema, to je posledná vec, ktorú som čakal... Puto medzi otcom a dcérou je skutočne úžasné..." Viac k tomu azda ani povedať netreba - aj ten najdrsnejší raper je len človek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hailie Jade (@hailiejade)

Najčítanejšie