Jasno
Bratislava
Arnold
1.10.2024
Hollywood v plameňoch najväčšieho škandálu! Na zoznamoch Diddyho sú takmer všetky hviezdy!
Zdielať na

Hollywood v plameňoch najväčšieho škandálu! Na zoznamoch Diddyho sú takmer všetky hviezdy!

Po nedávnom zatknutí amerického rapera Seana Combsa (54), známeho aj ako P Diddy či Puff Daddy, sa spustila lavína žalôb žien, ktoré ho obvinili zo sexuálneho napadnutia. Combs je trojnásobný držiteľ Grammy a jeden z najvplyvnejších hip-hopových producentov posledných troch desaťročí a podieľal sa na vzniku kariéry mnohých spevákov. Táto kauza odkrýva šokujúce bahno v celebritných kruhoch a zdá sa, že na párty zoznamoch P Diddyho je snáď každé hviezdne meno.

​​Ani obrovský vplyv a peniaze nepomohli raperovi Seanovi Combsovi k prepusteniu po jeho zatknutí v hoteli v New Yorku v pondelok 16. septembra. Zakladateľ Bad Boy Records po zatknutí poprel všetky obvinenia proti nemu, no ani tak ho neprepustili na kauciu šokujúcich 50 miliónov dolárov. Bude čeliť trestnému procesu za obchodovanie so bielym mäsom, podvody a nátlak, držbu drog aj trestné činy spojené so strelnými zbraňami. Už vlani v novembri na neho podala žalobu jeho expriateľka "Cassie" Ventura za znásilňovanie, drogy a zneužívanie. Neskôr odvysielala stanica CNN zábery z hotelovej bezpečnostnej kamery, kde ju Combs mláti na chodbe a tým sa tento poriadne dlhý a šokujúci proces odštartoval.

​Obžaloba tvrdí, že raper najmenej od roku 2008 "zneužíval, vyhrážal sa a nútil ženy a iných okolo seba k napĺňaniu sexuálnych túžob". Údajne navádzal zdrogované ženské aj mužské obete na sexuálne vystúpenia, ktoré sa podľa dokumentu nazývali "Freak Offs". Combs mal využiť svojich zamestnancov, zdroje a vplyv v hudobnom priemysle na vytvorenie "zločineckého podniku, ktorého členovia a spoločníci sa zapájali do obchodovania so sexom a iných trestných činov, nútenej práce, únosov a pokusov o nich, podpaľačstvo, podplácanie a marenie spravodlivosti". Potvrdzuje to čoraz viac svedkov, ktorí boli jeho obeťami.

Pripomeňte si najväčší Diddyho hit:

Na párty, ktoré organizoval a režíroval Diddy, sa zúčastňovali aj desiatky slávnych hviezd. Mali to byť "prepracované sexuálne vystúpenia, počas ktorých masturboval a často ich zaznamenával aj elektronicky". Trvali aj niekoľko dní a obetiam podával látky, aby boli "poslušné a poddajné", pričom ich mal vystavovať "fyzickému, emocionálnemu a verbálnemu násiliu". Aby sa zotavili z fyzickej námahy a užívania drog "zvyčajne im infúzne dodávali tekutiny". Obžaloba tvrdí, že v jeho domoch v LA a Miami bolo v marci zadržaných asi 1000 flaštičiek detského oleja a lubrikantu. Combsov advokát ale tvrdí, že Combs nie je zločinec a jeho meno pred súdom očistí.

Z Instagramu Diddyho zmizli všetky príspevky okrem dvoch, kde je s dcérami. Ľudia mu to v komentároch poriadne vytmavujú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOVE (@diddy)

Na zozname účastníkov jeho párty sú mená ako Leonardo Dicaprio, Jay-Z, Beyoncé, Ashton Kutcher, Paris Hilton, Howard Stern, Russell Brand, Paris Hilton, Kim Kardashian, Howard Stern, Kelly Osbourne, Aretha Franklin, Martha Stewart, Tommy Lee, Pamela Anderson, Regis Philbin, Vera Wange, Jay-Z, Beyonce, Mariah Carey, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Beckhamovci, Obamovci, Trump, ale aj Justin Bieber či Usher, ktorí sú ale označovaní ako Diddyho obete. Tento prípad ešte rozhodne prinesie nečakané a rozhodne nie pekné odhalenia.

Najčítanejšie