Jasno
21°
Bratislava
Móric
22.9.2024
Rakovina! Pre jej vnady získala speváčka milióny fanúšikov, teraz jej priniesli trápenie!
Zdielať na

Rakovina! Pre jej vnady získala speváčka milióny fanúšikov, teraz jej priniesli trápenie!

Zdroj: Instagram/SS

Stále atraktívna talianska speváčka Sabrina Salerno (56) má na svojom instagramovom profile vyše milióna sledovateľov. V júli sa im zverila, že jej pri vyšetrení na mamografe, ktoré podstupuje každoročne, objavili zhubný nádor. Rozhodla sa preto podstúpiť čo najrýchlejšie operáciu. Pred pár dňami oznámila radostnú správu, že ju má za sebou a zotavuje sa už doma.

​Ani po trpkej júlovej správe speváčka hitu Boys, Boys, Boys neprestávala na Instagrame zdieľať svoje fotografie v bikinách. Rada predvádza svoje sexi krivky, vrátane jej priam legendárneho poprsia, ktoré si dala už párkrát upraviť na plastikách. Pred pár dňami podstúpila ďalší zákrok, ten však súvisel s nálezom lézie, ktorú bolo treba čo najskôr odstrániť. Tú jej objavili pri rutinnej prehliadke na mamografe. "Našťastie sa na to prišlo v skorom štádiu," povedali lekári, ktorí ju operovali. Malígny uzlík sa nedal objaviť iba pohmatom, čo je základná metóda, ktorá sa používa pri samovyšetrení prsníka či pri prehliadke u odborného lekára.

Malé lézie sú zväčša bezbolestné a bez príznakov, najmä v počiatočnom štádiu. Práve preto by mali ženy pravidelne absolvovať mamografiu, ako to robí aj Sabrina. V jej prípade zhubný nádor objavili v skorom štádiu a "operácia dopadla pozitívne" podľa vyhlásenia riaditeľa nemocnice v Trevise, kde ju podstúpila. Neďaleko tohto mesta už roky býva speváčka spolu s manželom Enricom Montim, úspešným podnikateľom v textilnej oblasti. Sú spolu už od roku 1993, po narodení ich syna Luca sa v roku 2006 zobrali. Obdobia neistoty pred operáciou prežívala speváčka s "veľkým strachom, úzkosťou a melanchóliou", ako priznala.

Pre túto pesničku sa stala hviezdou, ktorú zbožňovali aj muži vo vtedajšom Československu:

Sabrina má pred sebou ďalší rad vystúpení a je rada, že už má operáciu za sebou. Svojim fanúšikom v stredu 18. septembra odkázala: "Som v poriadku a operácia prebehla dobre. Ďakujem veľmi pekne za vašu lásku, podporu a množstvo správ, prepáčte, ale nemohla som všetkým odpovedať." Vyzvala ich na preventívne prehliadky. "Prevencia a včasná diagnostika nám môžu zachrániť život," zdôraznila. Vďaka vede a včasnému zisteniu je vraj možné rakovinu prsníka úplne vyliečiť až v 90% prípadov. Sabrina podstúpila kombinovanú onkoplastickú operáciu, pri ktorej jej tiež remodelovali prsnú žľazu bez viditeľnej jazvy a tak môže ďalej ohromovať svojich verných fanúšikov.

Najčítanejšie