Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Šokujúce vyvrcholenie sporu s lekárom, ktorý zverejnil Daru pred plastikou! TAKTO to bolo!
Zdielať na

Šokujúce vyvrcholenie sporu s lekárom, ktorý zverejnil Daru pred plastikou! TAKTO to bolo!

Archívna reportáž

Dara je už legendou, ktorá inšpiruje mnohých

Téma plastiky speváčky Dary Rolins (51) akoby nemala konca. Najnovšie ozrejmila, ako to bolo s talianskym plastickým chirurgom, ktorý zverejnil na svojej stránke video, ako vyzerala tesne pred zákrokom. Pôvodne chcela Dara, pochopiteľne, túto skutočnosť zatajiť, aj preto žila týždne po plastike tváre v Dubaji, pokým sa jej všetko na tvári ako-tak "usadí". Zverejnenie výsledku vyvolalo po jej návrate do Prahy priveľký a nepríjemný rozruch.

​Na prekvapenie všetkých sledovateľov "aféry" so zverejnením videa s tvárou Dary Rolins tesne pred liftingom tváre, až teraz vyšlo najavo, ako to vlastne bolo. V rozhovore pre Blesk.cz Dara objasnila, že vraj to nebol doktor, kto ho zverejnil. "Stalo sa to z horlivosti slečny, ktorá sa mu stará o sociálne siete. Bolo to ľúto jemu aj jej, ospravedlnili sa mi," uviedla s tým, že sa s ním súdiť nechce. "Myslím, že by som ten súd určite vyhrala, ale ja som s ním stále v kontakte, čakajú ma kontroly, trvá rok, než si tá tvár definitívne sadne. Predsa si nebudeme robiť zlú energiu," mieni speváčka, ktorá sa rozhodne nepotrebuje s niekým naťahovať.

Svoje rozhodnutie neľutuje. "Ja som celkom spokojná, nemohla som urobiť nič lepšie. Po zvyšok života mám vystarané a nemusím robiť nič," tvrdí Rolins. Horšie to však bolo s ohlasmi na zverejnené video. "V dobe, keď som po tom zákroku mala ozaj iné starosti, sa zrazu spustila vlna hejtov, ako keby som vyvraždila dedinu s malými deťmi alebo predávala drogy," posťažovala sa na záplavu neľútostných hejtov. Podporu našla u partnera Pavla Nedvěda, hoci ten vraj spočiatku jej rozhodnutie nechápal. "Pavel ma miloval aj s päťdesiatročnou tvárou. Keď som mu povedala, čo chcem podstúpiť, pozeral na mňa takým tým naivným pohľadom a pýtal sa: 'A prečo?' Ja som mu povedala: 'Aby som ti vydržala dlhšie'," zverila sa Dara s postojom jej milovaného Pavla.

​Vysvetlila aj, prečo sa rozhodla pre tak náročný a rozsiahly lifting, ktorý zahŕňal, ako bolo počuť z uniknutého videa od doktora, facelifting, lifting krku aj operáciu viečok. "Prosto som si hovorila, že keď mám telo ako tridsaťročné dievča, tak je predsa nezmysel, aby som mala tvár ako päťdesiatročná. Napriek tomu, že mám super gény po mamke, ktorá je kočka, tak som cítila, že je moje pleť unavená a povädnutá," podala svoje jednoduché zdôvodnenie rozhodnutia podstúpiť tento komplexný zákrok. Hoci bol priebeh hojenia a "sadania" tváre všelijaký, s odstupom vyše pol roka po operácii sa dá konštatovať, že výsledok je dobrý.

Takto sa Dara predviedla cez víkend na Rytmusovom mega koncerte:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie