Zatiahnuté
15°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Koncert ku Gottovým narodeninám síce Ivana zatrhla, no potom zverejnila odkaz, ktorý dojal každého!
Zdielať na

Koncert ku Gottovým narodeninám síce Ivana zatrhla, no potom zverejnila odkaz, ktorý dojal každého!

Archívna reportáž

Takto pred 5 rokmi ešte oslávil posledné narodeniny, o pár mesiacov sa pobral na večnosť

Ako spomienka na nedožité 85. narodeniny majstra sa malo konať v jeho rodnej Plzni 14. júla spomienkové podujatie s názvom Narozeniny Karla Gotta v hoteli Gotttančírna. Keď to Ivana Gottová (48) zaregistrovala, zasiahla, mala problém s akciou nesúcou meno Karla Gotta. Na veľkú radosť fanúšikov ale v deň manželových nedožitých narodenín nezabudla zdieľať doposiaľ nezverejnené snímky a tiež dojímavý odkaz do neba.

​Na profiloch Karla Gotta, ktoré na sociálnych sieťach spravuje práve Ivana s jej tímom, sa v deň jeho nedožitých 85. narodenín objavili fotografie z archívu, ktoré ešte neboli doteraz zverejnené. Možno ho na nich vidieť ešte ako batoľa, usmievajúceho sa školáka, dospievajúceho tínedžera, neskôr aj ako mladého elegána, ktorý dozrel na obdivovaného umelca a stal sa otcom štyroch dcér. Nechýbali medzi nimi ani fotky z manželstva a s ich dvomi dcérami. Jeho fanúšikovia boli nadšení aj dojatí.

"Drahý Karel, dnes by sme oslávili Tvoje 85. narodeniny. Hoci je to už päť rokov od Tvojich posledných okrúhlin, akoby si bol stále s nami… Neustále Ťa vnímame v našom domove a v krásnych spomienkach, ktoré nám navždy zostanú v srdciach. Každý deň si pripomíname, akým výnimočným a láskavým človekom si bol, ako si nás dokázal rozosmiať a svojou láskou si nás zahrnul i v tých najťažších chvíľach," vyznala sa Ivana v odkaze pre Gotta do neba. "Spomíname na tvoje koncerty, kde si žiaril a rozdával radosť tisícom ľudí," dodala.

Prekvapivo ale pridala aj skutočne osobné vyznanie: "Tvoje modré oči, Tvoj šibalský úsmev, Tvoj nádherný hlas, Tvoja povznášajúca hudba a Tvoja pozitívna energia sú nezabudnuteľné! Bol si nielen fenomenálnym umelcom, ale tiež milujúcim a láskyplným manželom a otcom. Každý deň si uvedomujem, aké to bolo šťastie, mať Ťa po svojom boku." A aby toho nebolo málo, obrátila sa s výzvou aj na jeho fanúšikov: "Milí Karlovi priaznivci, poďme sa podeliť o spomienky na nášho Karla. Nech už sú to príbehy z koncertov, osobných stretnutí, alebo prosto len okamihy, keď jeho piesne sprevádzali naše životy. Zdieľajme svoje zážitky, fotografie a príbehy, aby sme si spoločne uctili jeho pamiatku a oslávili jeho život a dielo." Na záver nechýbalo poďakovanie zosnulému majstrovi za všetko, v komentároch sa pridali stovky priaznivcov a pridali aj pekné spomienky na nesmrteľného Káju.

Na Karla si zaspomínali aj mnohé známe tváre, ktoré vystúpia na jesennom megakoncerte:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Najčítanejšie