Skoro jasno
12°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Najnovšia fotka Bena Afflecka poriadne šokovala! TOTO hovorí o jeho vzťahu k JLo jasnou rečou!
Zdielať na

Najnovšia fotka Bena Afflecka poriadne šokovala! TOTO hovorí o jeho vzťahu k JLo jasnou rečou!

Po romantickom návrate Bena Afflecka (51) k Jennifer Lopez (54) a ich dvojnásobnej svadbe, sa už dlhšiu dobu špekuluje o ich rozchode. Americký sviatok nezávislosti 4. júla oslávili každý na inom konci Spojených štátov. Ben v LA spolu s jeho deťmi a JLo v newyorskom Hamptons. Niečo ale prekvapivo naznačuje, že je tu predsa len nádej.

​Musí to byť veľká sila príťažlivosti, ktorá drží Bena Afflecka a Jennifer Lopez už vyše dvadsať rokov. Aj keď pred rokmi tesne pred ich svadbou oznámili, že sa rozchádzajú, ich srdcia to rozdeliť nedokázalo. V iných vzťahoch zrejme nenašli to, čo pociťovali k sebe navzájom. V jeden moment, keď boli obaja bez záväzkov, sa dali opäť dokopy a zdalo sa, že to bude ten najromantickejší príbeh. Svoju lásku o pár mesiacov spečatili aj dvojnásobnou svadbou. JLo sa ich vzťahom inšpirovala aj vo svojej tvorbe piesní, ba nakrútila aj dokumentárny film so správami, ktoré jej písal Ben.

To však mohol byť práve kameň úrazu, keď sa prejavila veľká rozdielnosť ich pováh. Affleck nemá rád publicitu, ako prehlásil, "veci, ktoré sú súkromné, som vždy cítil, že by mali byť posvätné a špeciálne", no JLo je jeho opakom. Kríza nedala na seba dlho čakať a už pár mesiacov sa špekuluje o ich rozchode. "Dávajú si priestor na to, aby zistili, či je vzťah pre nich oboch správny, alebo nie," uviedol zdroj v máji po tom, čo sa objavili správy, že sa Affleck z domu s JLo začiatkom mesiaca odsťahoval. "Fáza medových týždňov vyprchala, každý je inde," dodal. Zakrátko Jen zrušila plánované turné, aby mohla tráviť viac času s "deťmi, rodinou a priateľmi", no Bena nespomenula.

Obrúčka je neprehliadnuteľná:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

V júni Lopez vyrazila s priateľmi na dovolenku do Talianska, odkiaľ sa presunula do Paríža na týždeň módy. Ben sa venoval práci v jeho kancelárii v LA. Na ich prstenníkoch chýbali obrúčky. Niečo sa však odvtedy už asi zmenilo, keďže 3. júla odfotili Bena s úsmevom na tvári a s obrúčkou na prste. Len dva dni nato, 5. júla, zas zachytili paparazzi Jen v New Yorku ako sa na jej ruke nápadne vyníma náramok s visiacim príveskom v tvare písmena B. Obaja ako by tým vysielali nečakane pozitívnu správu o stave ich manželstva a vzťahu. JLo zrejme nedala na radu jej mamy a sestier, aby sa s Benom rozišla, zatiaľ čo Benovi údajne naopak jeho exmanželka Garner radí manželstvo udržať. V mene príbehu dokonalej hollywoodskej lásky im nepochybne všetci fanúšikovia držia palce.

Najčítanejšie