Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Má za ženu sväticu, alebo si len zvykla..? Hviezdny spevák priznal desiatky mileniek!
Zdielať na

Má za ženu sväticu, alebo si len zvykla..? Hviezdny spevák priznal desiatky mileniek!

Archívna reportáž

Slávny americký spevák, hudobník a herec Jon Bon Jovi (62) bol na vrchole slávy sexsymbol, a tak nečudo, že mal zástupy obdivovateliek. A ako priznal, nebol žiaden svätec, ani sa netají tým, že počas svojho 35-ročného manželstva s Dorotheou Hurley mal vraj až stovku iných žien. Ich manželstvom, v ktorom sa im narodili štyri deti, to však neotriaslo.

​O pevnosti vzťahu manželskej dvojice Jona Bon Joviho s Dorotheou Hurley svedčí aj to, že nedávno oslávili 35. výročie ich manželstva. Poznajú sa už od roku 1980 zo strednej školy v New Jersey. "Vyrastali sme spolu a máme sa naozaj radi," tvrdí rocková hviezda, ktorá má mať po otcovi slovensko-taliansky pôvod. "Baví nás to navzájom a nikdy sme neprepadli nástrahám, ako to býva u celebrít. V priebehu rokov sme boli svedkami toho, že sa to stalo ľuďom, ktorí nám boli blízki, aj ľuďom, ktorých sme poznali len z diaľky," spomínal pre ABC News spevák.

Pripúšťa však, že z jeho strany sa o vernosti manželke nedá hovoriť a obdivuje manželkinu toleranciu. "Som rokenrolová hviezda. Nie som svätec. Nehovorím, že v mojom živote nebola stovka dievčat. Som Jon Bon Jovi. Bolo to celkom dobré!" povedal na rovinu v špeciáli Jon Bon Jovi: Halfway There. Svojho času sa zveril: "Je to o tom, že nikdy neklameš, že si bol svätý, ale aj o tom, že nie si taký hlupák, aby si si pokazil rodinný život". O avantúrach počas turné, no aj o tom, že ho to zrejme miestami mrzí, spieval vo svojej hitovej skladbe Bed of Roses z roku 1993.

V novom dokumente je Jon skutočne otvorený:

​Prezradil, že napriek svojej pracovnej vyťaženosti bol vždy oddaný svojej manželke, s ktorou sa oženil v Graceland Chapel v Las Vegas v roku 1989, aj ich deťom. Nemal vraj žiadnu trvalú "bokovku", tento životný štýl nie je nič pre neho. S Dorotheou majú štyri deti, najstaršia je ich jediná dcéra Stephanie (30), nasledoval hneď Jesse (29), po siedmich rokoch Jake (22) a za ním najmladší Rómeo (20). Ako rodina sú všetci veľmi súdržní, aj keď sa už deti osamostatnili. Keď sa pred tridsiatimi piatimi rokmi zobrali, bolo to spontánne a za svedka mali taxikára. Všetkých tým šokovali a ich manželstvu veľmi neverili. Navzdory tomu sú stále spolu, no isté je, že za tým musí byť najmä nekonečne tolerantná povaha Dorothey.

Jon svoju manželku miluje:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

Pre ženu

Najčítanejšie