Jasno
16°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Úspory sa stenčujú, na šťastný koniec to ale nevyzerá! TOTO video malo ostať skryté!
Zdielať na

Úspory sa stenčujú, na šťastný koniec to ale nevyzerá! TOTO video malo ostať skryté!

Archívna reportáž

Odkedy sa Britney Spears (42) dostala súdnym rozhodnutím spod poručníctva svojho otca Jamesa Spearsa, užíva si dovolenky v exotike a evidentne nevie čo so sebou. Mnohí si myslia, že to už s exhibicionizmom preháňa a obávajú sa o jej duševné zdravie, no zdroj z blízkosti navyše poukázal aj na jej obrovské výdaje a stenčujúce sa bankové konto. Britney na to však nedbá a ďalej provokuje a rozhadzuje.

​Po tom, čo fanúšikov Britney Spears znepokojil jej incident vo wellness hoteli v LA začiatkom tohto mesiaca, keď tam niekto kvôli jej údajnému zraneniu zavolal sanitku, si opäť užíva morskú pláž v exotike. V stredu na svojom profile Instagramu zverejnila video, v ktorom leží nahá v plytkej morskej vode na piesočnej pláži. Prsia si zakrývala rukami, pričom ale bez hanby vystrčila zadnicu. "Zdravím svoj zadok," napísala vo svojom príspevku. "Rozmýšľala som o tom, že si dám injekciu do zadku, aby bol plnší," priznala prekvapivé úvahy táto zatiaľ plastickou chirurgiou nedotknutá speváčka.

Video ale niekoľkokrát zmazala, pričom menila aj text. V poslednom sa posťažovala, ako sa jej počas otcovho poručníctva vážne poškodili nervy na pravej časti tela, ale chcela by vraj odpustiť ľuďom, ktorý jej to spôsobili. Tvrdí, že poškodenie je tak veľké, že "niekedy už nemôže ani myslieť". Ďalšie podrobnosti ale neuviedla. "Boli časy, keď som bola držaná veľmi dlho na jednom mieste proti mojej vôli. Odvtedy už nie som rovnaká," zverila sa bývalá hviezdna popová speváčka. Ale aj tento príspevok napokon zmazala. No aj ten, ktorý nechala, ľudí na viacerých úrovniach znepokojuje. Ak už nie pre nahotu, tak pre správy, ako nehospodárne narába s peniazmi, ktoré viac ubúdajú ako pribúdajú. Nie je pritom veľmi vízia, že by sa v určitom momente vrátila jej zašlá sláva a znovu by začala tvoriť a koncertovať.

Britney prekvapila pred časom aj kritickým pohľadom na svoje telo:

​O svojej problematickej minulosti sa Spears rozpísala aj vo svojich memoároch The Woman in Me, ktoré vyšli vlani v októbri. Okrem iného v nich píše, že "extrémne hlboká trauma", ktorú prežila, je "stále tam a pravdepodobne vždy bude". Vysvetľovala aj svoju vášeň pre fotenie svojho nahého tela. "Viem, že veľa ľudí nechápe, prečo sa rada fotím nahá, ale myslím si, že keby ste boli donútení pózovať tisíckrát iným ľuďom, pochopili by ste, že mám veľkú radosť z pózovania tak, ako sa cítim sexi, až z vlastného fotenia mojej fotografie," zdôvodnila jej nahé fotky. Mnohí ale vážne pochybujú o jej duševnom zdraví a zamýšľajú sa, či bolo správne ju oslobodiť od otcovho poručníctva. Napokon, zaplatila za to opäť vzťahom s jej synmi, ktorí mamine správanie odmietajú. No zdá sa, že to viac ani už nerieši.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Najčítanejšie