Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Anička Slováčková prekvapivo okomentovala Novotného výrok o jej neodvratnom skone na rakovinu!
Zdielať na

Anička Slováčková prekvapivo okomentovala Novotného výrok o jej neodvratnom skone na rakovinu!

Zdroj: Instagram/AS

Po mediálnej búrke ohľadom hrubého a necitlivého výroku starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného (43) na konto Aničky Slováčkovej (28), sa napokon vyjadrila aj ona sama. Málokto to od nej po toľkých dňoch mlčania už čakal. Podľa jej slov, ale aj pokojného prejavu, sa zdá, že ju to až tak veľmi nezasiahlo.

​V prípade řeporyjského starostu Pavla Novotného nie je hulvátstvo spojené z bezcitnosťou žiadnou novinkou. Ale jeho vyjadrenie, že "dáva Felixovi Slováčkovi pokoj rok a pol, odkedy vie, že zomrie jeho dcéra Anička", je aj pre otrlých už za čiarou. Doteraz sa ani nebol schopný Aničke Slováčkovej seriózne ospravedlniť. V relácii ShowTime na to ale ona sama prekvapivo povedala: "Mňa sa to vlastne osobne skoro ani nedotklo."

O Aničkinom nadhľade, vyrovnanosti a empatii svedčí aj to, že aj v tomto prípade myslí viac na druhých. "Bolo mi len ľúto, že sa mnoho mojich blízkych dozvedelo isté informácie nie z mojej iniciatívy, ale kvôli úplne cudziemu človeku, ktorý o mne nevie absolútne nič," vyjadrila sa s tým, že Novotný sa chce za každú cenu zviditeľniť. "Na mojej rodine to robí už dlho, my sme na to doma všetci zvyknutí a nič si už z toho nerobíme," tvrdila, ale celkom to tak nie je. Jej otec Felix Slováčeka sa údajne chystá spolu s politikom Ondřejom Dostálom podať na Novotného trestné oznámenie.

Už počas liečby prvej rakoviny Anička hovorila, aj spievala o svojom boji s rakovinou otvorene:

Na starostu Repořyjí mal Slováček za jeho výrok o Aničke ťažké srdce, pre eXtra.cz povedal: "S prasaťom sa nemá cenu zaoberať, inak dostane príliš veľký priestor, ktorý si nezaslúži." Anička v rozhovore len poznamenala: "Otec sa snáď už tiež upokojil. Ideme prosto ďalej." K Novotnému len s istou dávkou opovrhnutia dodala: "Mne vôbec nestojí za pozornosť táto osoba." Pre neho ale táto kauza môže znamenať, že súd prehodnotí jeho podmienku za iné priestupky proti občianskemu súžitiu z minulosti na väzenie. Hrozí mu aj vyhadzov zo strany ODS, mnohí ho tam už majú dosť.

Najčítanejšie