Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Po TÝCHTO fotkách už posielajú ľudia Britney do porna, na sociálnu sieť to vraj nepatrí!
Zdielať na

Po TÝCHTO fotkách už posielajú ľudia Britney do porna, na sociálnu sieť to vraj nepatrí!

Archívna reportáž

Budú to tri roky, čo je Britney bez dohľadu otca, no zdá sa, že to celkom nezvláda

Už dlhšiu dobu sú fanúšikovia Britney Spears, ktorí ju sledujú na jej instagramovom profile, znepokojení z jej správania. Nedávno zverejnila tri fotografie z pláže z jej exotickej dovolenky, kde bola celkom nahá. Kritické miesta prekryla kvetinovými emotikonmi, aby aspoň minimálne vyhovela pravidlám sociálnej siete o nahote a obišla tým cenzúru. Komentáre ale tradične zakázala a zjavne dobre spravila, cez iné sociálne siete sa šíria poriadne rozhorčené názory. Mnohí si myslia, že takéto zábery patria prinajlepšom na platformu pre dospelých OnlyFans.

​Z nedávnej exotickej dovolenky Britney Spears svojim vyše 42 miliónom sledovateľom najskôr odkázala, ako veľmi "miluje byť nahá vo vode" a že je to obľúbená súčasť jej výletu so záhadným mužom. Prechádza vraj temným obdobím a je to jej útek pred problémami, ktoré ale nechce zdieľať online. "Nič nie je také, ako sa niekedy zdá," povedala záhadne. Mnohí z jej fanúšikov jej vyjadrili podporu a zaželali všetko dobré. ale ďalších zas znepokojili jej fotografie, na ktorých bola celkom nahá. "Toto je obsah do porno časopisu alebo na OnlyFans, nie na Instagram," zhodovali sa mnohí.

Britney predviedla svoju nahú figúru po tom, čo začala s novým diétnym režimom. "Tento týždeň som začala s prerušovaným pôstom! Na pár dní sa môžete cítiť slabí, ale potom sa z vás prirodzene uvoľnia všetky toxíny," napísala Britney v príspevku zdieľanom 15. marca. "V skutočnosti sa cítim príliš maličká a slabá na to, aby som teraz čo i len pomyslela na fotenie pre Instagram! Ale úprimne, páči sa mi tento môj duchovný rozmer... Myslím, že všetci máme svoju úroveň modlitby... Myslím, že som zažila dosť nízke úrovne, ale aj najvyššie úrovne," zverila sa, no zjavne sa onedlho cítila byť dosť silná aspoň na "hanbaté" fotky. 

Britney mala zjavne problém aj so sebavedomím:

​Okrem troch veľmi odvážnych fotiek, kde si kritické partie prekryla emotikonmi kvietkov, zdieľala aj video na dôkaz, že všetko sa dialo v reálnom čase na konkrétnom mieste. Mnohí fanúšikovia sa totiž obávajú, či je v poriadku a konšpirujú, že sú to všetko len dielka umelej inteligencie a Britney je na to v skutočnosti veľmi zle. Jej divoké príspevky, žiaľ, nesvedčia o jej psychickej pohode, hoci sama tvrdí, že tým len prejavuje radosť zo slobody. No je zjavné, že absentuje istá sebakontrola, na druhej strane, po všetkom, čo prežila, azda treba byť blahosklonný.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Pre ženu

Najčítanejšie