Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Všetci volajú po prirodzenosti, keď sa tak teraz ukázala Basiková, dočkala sa výsmechu!
Zdielať na

Všetci volajú po prirodzenosti, keď sa tak teraz ukázala Basiková, dočkala sa výsmechu!

Archívna reportáž

Dôkazom, že nie vždy ladí to, čo sa ospevuje s tým, čo reálne ľudia chcú, je aj aktuálna skúsenosť českej speváčky Báry Basikovej (60). Iste netušila, čo vyvolá nielen u jej sledovateľov na sociálnej sieti videopozvánka na spoločný koncert s Monikou Absolonovou (47) a Ilonou Csákovou (53). Pohľad na jej rozstrapatené vlasy a nenalíčenú, unavenú tvár vyvolal u mnohých zdesenie a obavy o jej zdravotný stav.

​V spoločnosti sa už mnohokrát potvrdilo staré známe "keď dvaja robia to isté, nie je to to isté." Iné je, keď sa na sociálnych sieťach ukazujú bez mejkapu mladé hviezdičky ako nedávno dcéra Heidu Klum, než keď tak urobí niektorá z dám v rokoch. Sú hviezdy, ako napríklad Pamela Anderson, ktoré si na úplne prirodzenosti vyslovene stavajú imidž a pokúšajú sa ľuďom ukázať, že starnúť je úplne prirodzené a malo by to byť "dovolené" aj ženám, keďže prosto nie je možné vyzerať do smrti ako dvadsiatnička.

Žiaľ, ženy to majú aj v tomto smere ťažšie - keď sa nepokúšajú všemožnými spôsobmi vyzerať stále mlado, ľudia ich sfúknu, že sú "zanedbané a zostarnuté", keď sa ale snažia udržať si mladistvý vzhľad, ľudia ich sfúknu, že nevedia "starnúť s gráciou". Aktuálne Daru Rolins veľmi rozčúlilo zverejnenie fotky jej tváre tesne pred zákrokom plastického chirurga, pričom reálne vyzerala aj bez líčenia veľmi dobre, tobôž na svoj vek, no našli sa hejteri s nemiestnymi poznámkami. Bára Basiková sa aktuálne ukázala bez mejkapu a akejkoľvek úpravy dobrovoľne, schytala za to ale poriadnu kritiku.

Bára prišla minulý rok s novou pesničkou:

Možno pritom len konala spontánne, keď si ráno po prebudení spomenula si, že je najvyšší čas pozvať fanúšikov na jej spoločný koncert s Monikou Absolonovou a Ilonou Csákovou. Bola ešte v pyžame, nenalíčená a neučesaná, na jej tvári sa črtala únava. A to sa v dokonalom svete sociálnych sietí nesmie - vyzerať ako hocijaký "obyčajný" človek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@bara__basikova)

Nepochybne 24 hodín denne dokonalo vyzerajúce ženy sa nechali počuť: "Skoro som sa vás zľakla," a ďalšia potvrdila "No ja som sa tiež zľakla. Myslím, že by sa mohla upraviť, keď sa verejne ukazuje. Toto je des, vylezie z postele a hneď sa nakrúca." A podobných komentárov bolo, žiaľ, dosť. Bára pritom za ostatné roky neprechádza jednoduchým obdobím. Pre záhadnú chorobu jej vypadali vlasy a nosila a občas stále nosí, parochňu. A hoci mnohých internetových supermanov ranným videom pohoršila, patrí jej chvála za úprimnosť - vo svojom veku sa už našťastie skutočne môže vykašľať na to, čo si o nej kto myslí. Našťastie, aj v komentároch bola napokon väčšina žien príčetná so zmyslom pre realitu a Báry sa pekne zastali. Škoda tých ostatných...

Najčítanejšie