Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Čo to zase vyviedla?! Klum prespievala známy hit, ľudia sa čudujú slávnemu dídžejovi, že do toho išiel!
Zdielať na

Čo to zase vyviedla?! Klum prespievala známy hit, ľudia sa čudujú slávnemu dídžejovi, že do toho išiel!

Zdroj: youtube/screenshot

Nemecká supermodelka, moderátorka, porotkyňa aj príležitostná herečka, Heidi Klum (50), dokáže ešte stále prekvapiť. Aktuálne rozšírila v spolupráci s dídžejom Tiëstom hudobný katalóg jej piesní o remake hitu Sunglasses at Night od Coreyho Harta. Tento hit v roku 1984 dobíjal najvyššie priečky hitparád. Aj keď sa Heidi nepovažuje za speváčku, miluje hudbu aj divoké tanečné večierky a festivaly.

​Nápad na prespievanie hitu Sunglasses at Night dostala Heidi Klum, keď hľadala nejakú vhodnú propagačnú skladbu pre 19. sériu nemeckej Next Top Model, ktorú moderuje a bude mať premiéru 16. februára. Ako sama hovorí, je veľmi kreatívna a nechce byť niekde zaškatuľkovaná. "Milujem navrhovať a vytvárať halloweenske kostýmy. Veľmi rada maľujem. Tiež milujem hudbu, a preto ma veľmi baví vymýšľať rôzne zábavné veci," nadšene vysvetľuje Heidi. Už sa zamýšľa aj nad návrhom, aby urobila soundtrack na jej ikonické halloweenske večierky.

Rada si vraj spieva v sprche a práve tam jej prišla na um pieseň Sunglasses at Night. Keď sa zdrží do štvrtej rána niekde na večierku, v takej chvíli si povie: "Ó môj bože, slnko vychádza čoskoro, bolo by dobré nasadiť si slnečné okuliare." Táto skladba je jej tretím oficiálnym singlom, po vianočnej piesni Wonderland z roku 2006 a Chai Tea with Heidi z roku 2022 so Snoop Doggom. Na spoluprácu s ňou sa nechal nahovoriť uznávaný dídžej Tiësto, čo mu viacerí vyčítali, nakoľko Heidi skutočne nežne za svoje spevácke pokusy veľkú chválu. Dídžej sa postaral hudobný podmaz a výsledný remix. Ten obsahuje iba dokola sa opakujúci refrén.

Heidi je ako vždy mega sexi aj v najnovšom klipe:

Heidi Klum ako porotkyňa známej speváckej súťaže nemá ilúzie o svojom speve. "V America's Got Talent vidím veľa úžasných živých vystúpení s úžasnými hlasmi, takže poznám rozsah toho, čo sa dá urobiť, a dar, ktorý niektorí ľudia majú. V žiadnom prípade nehovorím, že mám ten dar. Mám len zábavné nápady," priznala sebakriticky pre People. Tak to bolo aj s kamarátom Tiëstom, keď mu povedala, že by spolu mali spraviť Sunglasses at Night. "Bože, to je naozaj skvelý nápad," boli vraj jeho prvé slová a výsledok je už jasný. S vokálmi jej pomáhal manžel Tom Kaulitz (34), ktorý bol hviezdou tínedžerskej kapely Tokio Hotel. No ani to neznamenalo, že Heidi bude žať chválu aj medzi ľuďmi. Opäť raz ju skritizovali, načo sa pchá tam, kde to prosto nie je jej silná stránka...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Pre ženu

Najčítanejšie