Oblačno
12°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Je na vozíku! Po dlhom boji s drogami aj chorobou sa český spevák ozval fanúšikom!
Zdielať na

Je na vozíku! Po dlhom boji s drogami aj chorobou sa český spevák ozval fanúšikom!

Zdroj: Facebook/VS

Napriek divokej minulosti bývalého frontmana skupiny Mandrage, Víta Starého (35), ako aj sklamaniu z jeho odchodu za dramatických okolností, ešte nestratil všetkých fanúšikov. Po dlhom čase sa im opäť ozval a potešil slovami o svojom návrate. Mnohí mu držia palce a v komentároch ho veľmi podporujú.

​Pred vyše rokom vznikla polemika medzi fanúšikmi Víta Starého z Mandrage, či je pravda, že kvôli problémom súvisiacim s neliečenou cukrovkou mu museli amputovať nohu. "Víťa je z tej amputácie úplne hotový," tvrdil zdroj z Plzne, kde Vít žije, pre eXtra.cz. "Celá záležitosť je veľmi citlivá. Víťa to zle znáša," upozornil aj iný zdroj. Jeho kamarátka však nesúhlasila. "Nohu má celú. S ohľadom na komplikácie s cukrovkou, mal tzv. Charlottovu osteoporózu, preto tie barle, musel nosiť na mieru vyrobenú ortézu. Teraz už to má zahojené, je v poriadku. Skladá muziku a maľuje," uviedla klebety na pravú mieru.

No samotný spevák mlčal, až doteraz. Konečne sa Vít po takmer troch rokoch opäť objavil na svojom facebookovom profile a k fotografii, kde sedí na invalidnom vozíku a pozerá do neba, odkázal: "Budem späť." Má tam v priateľoch okrem rodiny a priateľov aj mnoho fanúšikov. Tí sa veľmi potešili, zaplavili ho vyše 1300 srdiečkami a povzbudili ho. "To som rada, že si sa ozval. Prajem veľa šťastia," napísala mu istá fanúšička. "Vedela som, že sa vrátiš. Vďaka za teba a veľa síl," popriala mu iná oddaná podporovateľka. "Ahoj Vítku, držím ti palce a prajem veľa šťastia a síl. Ty to dáš!" verí mu ďalšia. "Čím skôr napíš: I’m back!," dodal s očakávaním kamarát.

Pripomeňte si najväčší hit kapely Mandrage:

Už nejakú dobu pred problémom s nohou sa Vít snažil bojovať so svojimi démonmi v podobe drog a alkoholu a zdalo sa, že je na dobrej ceste boj zvládnuť. Zamestnal sa v plzenskom divadle ako pomocný pracovník. V divadle si našiel nových priateľov, ktorí majú k hudbe blízko. Bol rád, že v priestoroch divadla mal možnosť s nimi pravidelne skúšať. Ako sa pochválil, píše nové texty a skladá k nim aj hudbu. Problémy s nohou údajne kvôli dlho neliečenej cukrovke, ho však v nástupe na dobrú cestu zastavili. S prácou musel skončiť a mnohí sa báli, či to pre neho nebude fatálna rana. Ako sa ale ukazuje, našťastie, sa dal opäť dokopy a všetci veria, že čoskoro sa ozve aj s novou hudbou.

Najčítanejšie