Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Fanúšikovia kapely Lucie smútia! David Koller prišiel so šokujúcou správou!
Zdielať na

Fanúšikovia kapely Lucie smútia! David Koller prišiel so šokujúcou správou!

Archívna reportáž

Lucie utlmovala činnosť už viackrát

Na budúci rok by už legendárna kapela Lucia oslávila 40 rokov existencie. No zdá sa, že oslavovať budú už bez jej lídra, bubeníka a speváka Davida Kollera. Ten sa v nedeľu večer rozhodol zverejniť poriadne prekvapivú a nečakanú správu, ktorá fanúšikov kapely poriadne zaskočila a rozosmutnila. Déjà vu

​David Koller sa vo svojich 63 rokoch rozhodol, že je čas opustiť kapelu, ktorej je za tie roky neoddeliteľnou súčasťou. "Po dlhých úvahách som sa rozhodol, že odchádzam z Lucie. Hranie s Lucie bolo fajn a teraz sa chcem venovať predovšetkým svojej kapele a rodine," napísal na sociálnej sieti a pridal aj pozdrav fanúšikom.

Okamžite sa začali valiť stovky smutných i súcitných smajlíkov, ako aj desiatky komentárov. Prevažovali slová pochopenia, ale aj vďaky za tie roky tvorby, ktorú David s kapelou Lucie fanúšikom prinášal a získavali si tak srdcia celých generácií. No pár ľudí si spomenulo, že táto situácia je tak trochu déjà vu. 

Minulý rok predviedla Lucie fantastický koncert:

​David totiž neodchádza z Lucie prvýkrát. Spravil to už v roku 2005, po 20 rokoch existencie kapely. Akurát, že vtedy to malo o poznanie dramatickejší podtón. "Som neznesiteľný, nadmieru ješitný, nepočúvam, navonok sa správam inak ako vo vnptri, mám iné názory, mám rád inú hudbu, a to všetko som sa dozvedel minulý týždeň," vyjadril sa vtedy citeľne dotknutý spevák. Dodal, že odchádza, aby "svojou osobu neobťažoval členov kapely". Kapela vtedy skutočne na dlhšiu dobu utlmila činnosť, no v roku 2012 sa s veľkou slávou vrátili. Ktovie, možno sa tento príbeh zopakuje, akurát by tá pauza nemusela byť vzhľadom k veku muzikantov už taká dlhá.

Najčítanejšie