Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Farna chudne pred očami, TOTO zaberá na jej ceste k štíhlej figúre!
Zdielať na

Farna chudne pred očami, TOTO zaberá na jej ceste k štíhlej figúre!

Archívna reportáž

Už vlani v novembri na odovzdávaní hudobných cien Český slávik zaujala víťazka v kategórii speváčok, Ewa Farna (30), svojím outfitom a zjavne štíhlejšou postavou. Priznala, že niečo schudla, ale ešte jej len v procese chudnutia. Keď si nedávno prišla už po druhýkrát po sebe pre ocenenie známeho rádia ako speváčka roku, bolo vidieť, že od Slávikov išli dole ďalšie kilá. O svojom spôsobe chudnutia sa zverila na sociálnej sieti.

​Už roky je speváčka Ewa Farna objektom diskusií, ale aj terčom hejterov pre jej plnšiu postavu. Začínala svoju kariéru ako tínedžerka so štíhlou figúrou, ktorá sa jej vekom zaguľaťovala až do podoby, keď sa stala obeťou tých najhrubších urážok. Po dvoch pôrodoch sa zdalo, že sa s tým Ewa už zmierila, ale ukázalo sa, že hoci je už sebavedomá a spokojná sama so sebou, predsa len sa ľahšie žije v ľahšom tele. Váhový úbytok na nej poriadne vidno a snáď všetci sú zvedaví, ako sa jej to podarilo. Aby povzbudila tých, ktorí ju chcú nasledovať, vysvetlila, čo sa jej osvedčilo pri zhadzovaní kíl.

Na svojom instagramovom profile uviedla, že jej kolísanie váhy dáva do súvislosti s rôznymi "zaručenými diétami", ktoré držala. Je rada, že ich nikdy neodporúčala druhým, a ani sa nedala nalákať na žiadnu spoluprácu na prípravky na chudnutie. "Čím viac sa o jedle informujem, tým viac sa chcem starať o svoje zdravie," dala na známosť spokojná Ewa. "Najdôležitejšie je si overovať zdroje, naozaj kvalitné informácie. A čo sa nebojím povedať na sieťach, je, že dôležité sú kvalitné potraviny a čo najmenej priemyslovo spracovaných potravín," dala svoju radu.

Ewa učí ľudí milovať svoje telo aj v piesňach, najmä v tejto:

Rôzne krátkodobé diéty považuje za nezmysel. K zdravej životospráve odporúča Farna obľúbený spôsob pohybu a nebáť sa jedla. "Ja som sa bála a neustále škrtala jedlo. Teraz sa už jedla nebojím," povedala otvorene, ako zmenila prístup. "Som ešte v procese a mám z toho radosť, cítim sa zdravšie. Po dvoch deťoch som sa dostala do fázy, že som sa necítila zdravo, a tak som sa chcela starať o to telo, ktoré mi tak krásne slúži, a nejako mu to vrátiť. Ale tak nejako normálne, žiadne drsné diéty a šialené cvičenia. Len tak, s láskou," zverila sa Ewa, prečo sa vlastne do chudnutia pustila. Krátkodobé diéty neodporúčajú ani odborníci na výživu, sú nezdravé a spôsobujú "jojo efekt".

Ewa vyzerá lepšie a lepšie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Najčítanejšie