Skoro jasno
16°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Hviezdny spevák na dne! Svoju 45-ročnú partnerku a matku ich dvoch detí našiel doma mŕtvu!
Zdielať na

Hviezdny spevák na dne! Svoju 45-ročnú partnerku a matku ich dvoch detí našiel doma mŕtvu!

Zdroj: Instagram/JM

Príšerný začiatok roka zažíva známy britský spevák, 39-ročný James Morrison, ktorý predal viac ako sedem miliónov nahrávok a preslávil sa hitmi ako You Give Me Something a Broken Strings. Žiaľ, to je iste to posledné, čo ho teraz zaujíma, keď svoju dlhoročnú partnerku, Gill Catchpole, mamu ich dvoch dcér, našiel v piatok mŕtvu v rodinnom dome vo Whitminsteri. O príčine tohto nečakaného skonu sa zatiaľ nič bližšie nevie.

​Rodinný priateľ potvrdil denníku The Sun, že Gillovu smrť neobklopujú žiadne podozrivé okolnosti, a uviedol, že zroneného Jamesa utešuje rodina a priatelia. "Drží sa kvôli ich dievčatám, ale požiadal, aby rodinu nechali na pokoji a mohli smútiť v súkromí," povedal nemenovaný zdroj z blízkosti speváka pre The Sun.

James a Jill a dvojica majú dve dcéry, 15-ročnú Elsie a päťročnú Adu. Ich mama viedla v dedine, v ktorej rodina žila, úspešnú kaviareň, miestni obyvatelia opisujú Jamesa a Gill ako "milý pár". Gillina kaviareň bola v sobotu popoludní zatvorená a pred ňou bolo vidieť policajné autá. Jeden z miestnych obyvateľov sa vyjadril: "Celá dedina je v úplnom šoku z toho, čo sa stalo. Gill bola milá žena a oni boli krásna rodina."

Pripomeňte si obrovský Jamesov hit:

James sa s Gill zoznámil po tom, čo sa presťahovala do domu jeho mamy, keď sa ešte len snažil presadiť ako spevák. Spomínal, ako k nim prišla bývať ako podnájomníčka so svojím vtedajším partnerom, kým sa do seba zamilovali. James povedal, že sa učil všetky piesne z albumu Stevieho Wondera Key Of Life, keď sa prvýkrát stretol s Gill, a snažil sa ju očariť spevom. "Keď sa nasťahovala, začal som jej spievať všetky piesne z toho albumu. Všetky tie veci som hral na akustickej gitare. Takže mi to pripomína, keď som ju stretol a ja som len tak hral serenády na chodbe v nádeji, že vykukne. Hneď sme si sadli, ale musel som čakať dva roky, aby som zistil, či to, čo som si myslel, že cítim, bolo skutočné," vyznal sa už pred časom spevák, pre ktorého bola Gill láska na prvý pohľad.

Ostatný Jamesov príspevok len pár hodín predým, ako prišiel o partnerku, láme srdce. Napísal: "Nový rok, nové dobrodružstvá":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Morrison (@jamesmorrisonok)

Preskákali si aj ťažké chvíle, keď sa ich mladšia dcérka narodila predčasne v 27. týždni tehotenstva. Našťastie, všetko dobre dopadlo a James nazval vtedy som album You're Stronger Than You Know, teda Si silnejšia ako si myslíš, ktorý bol venovaný práve Gill. Osud spevákovi skutočne kruto nakladá, už pred pár rokmi sa musel v pomerne krátkom čase vyrovnať s tromi stratami - zomrel mu otec, brat a synovec. No táto rana je nepochybne najbolestnejšia.

Jamesova prelomová pesnička: 

Najčítanejšie